١- مطالعه کامل دفترچه راهنما قبل از راه اندازی ضروری می باشد..
۲- انتخاب محل مناسب برای نصب دستگاه با توجه به شرایط ذکر شده در دفترچه راهنما مخزن آب دستگاه را پر کنید .
۳- منوهای دستگاه در کارخانه تنظیم شده اند و در صورت نیاز می توانید مطابق تنظیمات داخل دفترچه تنظیم نمایید. بهتر است جهت هر گونه تغییر با شرکت مشاوره نمایید.
۴- در زمان شروع کار ستر مطمئن شوید تا چراغ هچر (قرمز رنگ) خاموش باشد
۵- دستگاه پس از روشن شدن ابتدا دما را تنظیم می کند و پس از رسیدن دما به محدوده مورد نظر عدد رطوبت را نشان می دهد
۶- بعد از قرار دادن تخم پرندگان در دستگاه می توانید جهت اطمینان از دما و رطوبت نشان داده شده از دماسنج جیوه ای و رطوبت سنج عقربه ای مناسب استفاده نمایید و در صورت اختلاف می توانید طبق دستور العمل، کالیبره نمایید
۷-روز پایانی برای هچ سیستم کنترل را به حالت هچ برده طبق راهنمای کار با برد کنترل و دما و رطوبت را متناسب با پرنده تغییر دهید
۸- در زمان هچر هنگامی که تخم مرغ ها را به سبد هچ انتقال دادید نسبت به نصب درب سبد و با کشیدن توری روی سید اقدام نمایید و برای جلوگیری از خروج جوجه از سید ها درب ها را با سیم مفتول یا گیره ببندید.
۹- هنگام خروج جوجه در زمان هچ درب دستگاه را هرگز باز و بسته ننمائید بلکه هر ۲۴ ساعت یکبار جوجه ها را خارج نمائید.
۱۰- پس از هر دوره جوجه کشی دستگاه را پاکیزه نمایید و بعد از دو یا سه دوره جوجه کشی فن های روی دیواره را بررسی نمایید که املاح و گرد و غبار باعث از کار افتادن موتور آن نگردد
۱۱- اگر فعلا قصد جوجه کشی ندارید درب دستگاه را باز کنید و به اندازه دقایقی بگذارید دستگاه بدون رطوبت کار کند تا کاملا خشک شود. سپس آنرا در جایی بدور از نور آفتاب انبار نمایید.
:: موضوعات مرتبط:
آموزش کار با دستگاه جوجه کشی ,
نکات مهم کار با دستگاه جوجه کشی ,
,
:: برچسبها:
نکات مهم کار با دستگاه جوجه کشی ,
:: بازدید از این مطلب : 780
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2