ماشین طیور شاهین تولید کننده انواع دستگاه جوجه کشی فول اتوماتیک با بالاترین کیفیت و راندمان،قیمت مناسب،مصرف پایین، بهترین دستگاه برای جوجه کشی انواع پرنده،مطمئن ترین راه درآمد با سرمایه کم، دستگاه جوجه کشی با ضمانت، پشتیبانی و خدمات پس از فروش
تاریخ : شنبه 1 مرداد 1401
نویسنده : مسلم حسینی

 نگهداری از تخم نطفه دار قبل از انتقال آنها به دستگاه جوجه کشی یکی از موارد مهم در امر جوجه کشی است که هر پرورش دهنده ای بهتر است در مورد آن آگاهی داشته باشد. در ادامه مقاله همراه ما باشید تا شما را با این نکات مهم آشنا کنیم.

 

 

نکته: اگر می خواهید راندمان جوجه کشی از تخم های نطفه دار افزایش یاید و جوجه های بیشتری به هچ برسند، بهتر است از تخم هایی استفاده کنید که مدت زمان نگهداری آنها کمتر از 2 روز است در غیر این صورت هر چقدر به تعداد روزهایی که تخم ها در انبار ذخیره باقی می ماند، اضافه شود، مایع داخل تخم تبخیر می شود و نطفه ها شرایط مناسبی برای ادامه رشد نخواهند داشت.

 

قانون اول : اگر بتوانید تخم های نطفه داری که توسط مرغ گذاشته می شود بعد از چند ساعت ( ۱۲ الی ۲۴ ساعت ) به داخل دستگاه جوجه کشی انتقال دهید، راندمان تبدیل شدن تخم های نطفه دار به جوجه های سالم افزایش می یابد. این چند ساعت، فرصت مناسبی است تا مایع داخل تخم( زرده و سفیده) به حالت تعادل برسد و نطفه در محل مناسبی ساکن شود ولی ممکن است بنا به دلایل موجهی ( کم بودن تعداد تخم ها ) منتظر زمان مناسب تری باشید . در این حالت پیشنهاد ما به شما این است که، حداقل تمام سعی خود را بکنید تا مدت زمان نگهداری تخم ها بیش از ۲ روز به طول نینجامد.

طبق بررسی های صورت گرفته هر چقدر تخم نطفه دار برای مدت بیشتری ذخیره شود و هر روزی که در انتقال تخم های نطفه دار به داخل دستگاه تاخیر به وجود آید، قطعا راندمان تبدیل شدن آن ها به جوجه پایین می آید این میزان کاهش به طور معمول بعد از گذشت روز ششم برای هر روز تاخیر بین نیم تا یک درصدافزایش می یابد و بعد از پایان ایام هچ، نطفه چنین تخم هایی دیرتر هچ می شوند.

اگر قصد ذخیره کردن تخم های نطفه دار را دارید، پیشنهاد می کنم ، آنها را با تاریخ دقیق تری علامتگذاری کنید تا با تخم های تازه تر، همزمان به داخل دستگاه انتقال نیابدـ

قانون دوم : تخم هایی که بعد از گذشت ۱۴ روز از زمان نگهداری آنها گذشته است نباید با تخم های تازه تر تداخل داشته باشند چون این زمان آنقدر طولانی است که وضعیت تخم ها خطرناک تر می شود. یک گاز خطرناک به نام کربنیک در داخل تخم شروع به فعالیت می کند و قابلیت این را دارد که بعد از گذشت دو هفته از طریق منافذ پوسته بیرون بیاید. آبی که در داخل تخم وجود دارد، با گذشت زمان تبخیر می شود . تحلیل رفتن آب داخل تخم از یک طرف و فعالیت گاز کربینیک از طرف دیگر شانس نطفه ها را برای تبدیل شدن به جوجه از بین می برند و راندمان جوجه کشی پایین می آید. 

دمای نگهداری تخم نطفه دار جوجه کشی نظریه های متفاوتی برای دمای نگهداری تخم نطفه دار وجود دارد. برخی از دانشمندان دمای ۲۱ درجه سیلسیوس را میزان دمای ایده آل برای ذخیره و نگهداری تخم نطفه دار می دانند. برخی نیز میزان دمای ۲۸ درجه سیلسیوس را بهترین درجه دمایی برای نگهداری تخم نطفه دار می پندارند.اخیراً دانشمندی کشف نمود که میزان دمای نگهداری تخم نطفه دار در بهترین حالت ۱۴ درجه سیلسیوس می باشد. اما طبق آمار و ارقام ما و تجاربی که از افراد با تجربه کافی در زمینه تخم نطفه دار کسب کرده ایم ، استانداردترین دما برای نگهداری تخم نطفه دار را ۲۱ درجه سیلسیوس می باشد.

البته این میزان دما به تعداد روزهای نگهداری تخم ها بستگی دارد و پیشنهاد میکنیم که در نهایت ۷ روز تخم ها را در این دما ذخیره کنید . همچنین نگهداری تخم ها در دماهای بالاتر از ۲۱ درجه سلسیوس بتوصیه نمی شود ، چرا که چنین شرایطی می تواند منجر به رشد و نمو باکتریایی در سطح تخم ها گردد. با افزایش روزهای نگهداری تخم نطفه دار بیش از ۷ روز امکان جوجه کشی از آن رفته رفته کاسته خواهد شد و به صفر خواهد رسید.

 

 

نکات مهم در مورد مکان نگهداری تخم نطفه دار هنگام ذخیره ی تخم ها به زمان های طولانی تر، دما را در اسرع وقت کاهش دهید. هرگز بدون اینکه دما را کاهش دهید تخم ها را به مدت ۷ روز ذخیره نکنید.

کاهش دما منجربه افزایش ماندگاری تخم ها خواهد شد و قابلیت نطفه داری آنها حفظ خواهد شد. از دمای یکپارچه برای نگهداری تخم های نطفه دار استفاده کنید . بنابرین ، مکانی که برای نگهداری تخم نطفه دار در نظر گرفته اید باید دارای دمای یکپارچه در سرتاسر اتاقک نگهداری باشد. بهترین راه فهمیدن دمای یکپارچه این است که شما از یک دماسنج مینیمم - ماکزیمم داخل مکان نگهداری تخم استفاده نموده تا حداقل و حداکثر میزان دمای داخل اتاق نگهداری تخم را ملاحظه فرمایید. بنابرین بهترین راه مشاهده دمای یکپارچه قرار دادن چندین دماسنج مینیمم - ماکزیمم در پیرامون اتاق ذخیره می باشد. استفاده از این نوع دماسنج باعث میگردد تا شما بتوانید هر روز با ۱ بار مشاهده این دماسنج ها، به ماکزیمم و مینیمم دما در طول 24 ساعت گذشته دست یابید.

 

نکته : از حرکت جریان هوا هم می توان به عنوان وسیله ای جهت ایجاد محیطی یکنواخت استفاده نمود. فن های سقفی می توانند در این روش مورد استفاده قرار گیرند. البته فن ها نباید هوا را مستقیما روی تخم ها بدمند بلکه باید آن ها به جای هل دادن هوا باید آن را داخل محل نگهداری تخم نطفه دار بچرخانند.

حتما به این موضوع مهم توجه فرمایید که درصورتی که از یک اتاق برای ذخیره م نگهداری تخم نطفه دار استفاده میکنید هرگز دماسنج ها را در مجاورت دیوارها قرار ندهید چرا که می توانند تحت تأثیر دمای دیوار قرار گرفته و دمای اصلی را برای شما نمایش ندهند . پس ، از دماسنج های ماکزیمم - مینیمم که به صورت آزادانه از سقف آویخته شده اند استفاده نمایید. دماسنج را به هیچ وجه در نقاطی که در معرض مستقیم منابع حرارتی و رطوبتی می باشند قرار ندهید چرا که این کار منجر به اندازه گیری های نادرست خواهد شد.

رطوبت مکان نگهداری تخم نطفه دار جوجه کشی اتاق نگهداری تخم نطفه دار ذخیره شده باید و باید دارای رطوبت نسبی مابین ۷۵ تا ۸۰ درصد باشد. همانطور که در جریان هستید، تخم های نطفه دار دارای رطوبت نسبی می باشند که این رطوبت از طریق پوسته تخم به محل نگهداری تخم ها دفع میشود و اگر میزان رطوبت هوا بیشتر از رقم اعلام شده توسط ما باشد هوا قادر به جذب و نگهداری رطوبت بیشتر نخواهد بود. شایان به ذکر است که رطوبت هوا در واقع باید بصورت یک غبار ملایم باشد به نحوی که منجر به مرطوب شدن پوسته هیچ یک از تخم ها نگردد.


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , شرایط نگهداری تخم نطفه دار قبل از جوجه کشی , ,
برچسب‌ها: شرایط نگهداری تخم نطفه دار قبل از جوجه کشی ,
تاریخ : شنبه 1 مرداد 1401
نویسنده : مسلم حسینی

شرایط مناسب محیط دستگاه جوجه‌کشی

برای انجام یک جوجه‌کشی موفق چهار عامل باید شرایط مناسبی داشته باشند. این چهار عامل عبارتنداز :

✓تخم نطفه‌دار

✓تجربه کاربر یا اپراتور جوجه‌کشی

✓دستگاه جوجه‌کشی

✓محیط دستگاه جوجه‌کشی

در مورد شرایط مناسب برای تخم نطفه‌دار ، کاربر یا اپراتور جوجه‌کشی و دستگاه جوجه‌کشی در مقالات آتی به صورت کامل صحبت خواهیم کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با شرایط مناسب محیط دستگاه جوجه‌کشی ( Incubation device environment ) آشنا کنیم.

 

باید توجه داشته باشید که رعایت این نکات ضروری است وگرنه نمی‌توانید جوجه‌کشی موفقی را تجربه کنید. یکی از مهم‌ترین شرایط دمای محیط دستگاه جوجه‌کشی است.

✓دما : دمای محیط دستگاه جوجه‌کشی باید بین ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی‌گراد باشد. بنابراین باید تجهیزات گرمایشی و سرمایشی مناسب را برای محیط فراهم کنید تا بتوانید اختلاف دمای محیط از دمای مورد نظر را کاهش داده و از بین ببرید.

✓رطوبت : رطوبت مناسب برای محیط دستگاه جوجه‌کشی حدود ۶۰ درصد می‌باشد. البته باید در جوجه‌کشی از پرندگانی که نیاز به رطوبت بالایی برای جوجه‌کشی از تخم‌های نطفه‌دار آن‌ها وجود دارد ، دمای محیط دستگاه جوجه‌ کشی را نیز بالا ببرید.

✓فضا : فضای مناسب برای محیط دستگاه جوجه‌کشی حداقل پنج برابر حجم خود دستگاه است.

✓تأمین انرژی : قبل از قرار دادن دستگاه در فضای مورد نظر حتماً بررسی کنید که سیستم برق‌رسانی مانند پریزها به‌درستی کار کنند و هیچ مشکلی نداشته باشند. اگر در حین جوجه‌کشی سیستم برق‌رسانی با مشکل مواجه شده و دستگاه خاموش شود ، به احتمال زیاد تخم‌ها در داخل دستگاه جوجه‌کشی از بین خواهند رفت. همچنین باید ترانس در محیط دستگاه جوجه‌کشی داشته باشید تا شوک‌های برق به دستگاه آسیب نرساند.

✓فاصله از دیوارها : دستگاه را باید طوری در محیط قرار دهید که از هر طرف حداقل ۵۰ سانتی‌متر فاصله از دیوارها داشته باشند.

✓بهداشت : محیط دستگاه جوجه‌کشی باید در فاصله‌های زمانی مختلف در مقابل میکروب‌ها و قارچ‌ها ضدعفونی شده و از ورود حشرات موذی و حیواناتی مانند موش جلوگیری شود.

حتماً به این موارد نیز توجه کنید :

✓هنگام خارج کردن تخم‌ها برای نطفه سنجی یا جابجا کردن آن‌ها به دستگاه هچر ، دمای محیط دستگاه جوجه‌کشی را به ۳۰ درجه سانتی‌گراد افزایش دهید.

✓به هیچ عنوان نباید در محیط دستگاه جوجه‌کشی پرندگان را نگهداری کنید. این عامل می‌تواند باعث انتقال باکتری به داخل دستگاه جوجه‌کشی شده و رشد جنین در داخل تخم‌های نطفه‌دار را متوقف کند.


|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , شرایط مناسب محیط دستگاه جوجه‌کشی , ,
برچسب‌ها: شرایط مناسب محیط دستگاه جوجه‌کشی ,
تاریخ : شنبه 1 مرداد 1401
نویسنده : مسلم حسینی

 

 

دوران هچر که روزهای آخر جوجه کشی می باشد، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و حتی حساسیت آن از دوران ستر نیز بیشتر است. در زمان هچر جوجه ها برای شکستن تخم و خروج از آن آماده میشوند.

هر لحظه از این دوران اهمیت حیاتی برای جوجه داخل تخم دارد. بسیاری از کاربران با انجام اقدامات اشتباه در این دوران باعث افزایش مرگ و میر جوجه ها در داخل تخم میشوند.

در این مقاله از وبسایت شاهین طیور نکات مهم دوره هچر و روش های افزایش راندمان جوجه کشی در این ایام را توضیح داده ایم.

برای رسیدن به بالاترین راندمان در جوجه کشی رعایت نکات گفته شده در این مقاله الزامی است. ویژگی دوران هچر ایام هچر به 3 الی 5 روز آخر جوجه کشی تعلق میگیرید. بعنوان مثال این دوره برای جوجه کشی مرغ از ابتدای روز نوزدهم شروع میشود. در زمان هچ دما باید در مقایسه با روزهای ستر به اندازه نیم درجه کاهش داده شود اما رطوبت زمان هچر تقریبا 10 الی 15 درصد بیشتر از رطوبت ستر می باشد. چون در روزهای آخر لازم است که با افزایش رطوبت، پوسته تخم ها نرم و شکننده شود تا جوجه بتوانند پوسته تخم را بشکند.

یکی دیگر از کارهایی مهمی که در دوران هچ باید انجام گیرد، توقف سیستم چرخشی دستگاه جوجه کشی می باشد. لذا کاربر باید با توجه به کنترلر دستگاه جوج کشی، سیستم چرخشی آن را متوقف کند.

در جوجه کشی از پرنده های مختلف وقتی دوران ستر به پایان رسید، لازم است که تخم ها را به وضعیت هچری انتقال داد. اما در زمان انجام اینکار چند نکته بسیار مهم وجود دارد که باید آنها را حتما رعایت کنید.

رسیدن مقدار اکسیژن مناسب، شایان ذکر است که تخم های تکامل یافته به اکسیژن بیشتری نیازمند هستند اما این مقدار نباید از کنترل خارج شود

از قبل دما و رطوبت محیط را افزایش دهید زمانی که میخواهید تخم ها را به سبدهای هچ منتقل کنید، لازم است که آنها را از داخل ماشین جوجه کشی بیرون بیاورید. در بیشتر شانه ها تخم های نطفه دار به شکل عمودی در داخل شانه ها قرار میگیرد. اما در زمان هچ باید تخم به شکل افقی و خوابیده در داخل سبد هچ چیده شود. اگر از شانه جوجه کشی همه کاره و یا غلطکی استفاده میکنید، کارتان راحت خواهد بود. ولی در شانه های سنتی انتقال تخم ها به سبد هچ وقت زیادی می برد.

در هر صورت جدا از اینکه از چه نوع دستگاه و یا شانه جوجه کشی استفاده میکنید، آنچه که مهم است آماده سازی محیط دستگاه از قبل می باشد. یعنی دما و رطوبت محیط دستگاه را باید افزایش دهید. دما باید نزدیک به 35 درجه باشد و رطوبت نیز بالای 50 درصد. زیرا تخم های نطفه دار از داخل یک محیط گرم بیرون می آیند و دمای سرد به راحتی باعث شوک دمایی و تلف شدن جوجه در داخل تخم خواهد شد.

پس از اتمام انتقال تخم ها به سبدهای هچ و بستن درب دستگاه، مجددا دما و رطوبت محیط را به حالت ایده ال یعنی دمای 25 درجه و رطوبت 45درصد برگردانید تا دستگاه به خوبی بتواند دما و رطوبت هچر را تنظیم و کنتزل کند.

نطفه سنجی سریع جوجه کش های حرفه ای در زمان انتقال تخم ها به سبد هچ، سریعا یک نطفه سنجی مجدد نیز حین این کار انجام میدهند. هدف از این نطفه سنجی حذف تخم های نطفه دار تلف شده است. بدین صورت که اگر در زمان نطفه سنجی تخم نطفه دار کاملا تاریک باشد، یعنی جوجه داخل آن است. ولی اگر فقط رگ و یا جنین نارس در داخل آن مشاهده شود، آن جنین دیگر تلف شده و نباید به داخل دستگاه جوجه کشی برگردد.چون گازهای سمی که از این نوع تخم ها متصاعد میشود، برای دیگر جنین های سالم خطرناک است. توجه داشته باشید که نطفه سنجی آخر ستر باید سریعا انجام گیرد، چون روزهای هچر حساسیت بالایی دارند و سریعا باید تخم های نطفه دار در شرایط دما و رطوبت مناسب قرار گیرند.

شانه ها را به آرامی جابجا کنید تکان محکم و یا ضربه به تخم ها و شانه جوجه کشی باعث آسیب دیدن کیسه هوایی تخم میشود و درنتیجه جوجه با مشکل تنفسی مواجه شده و خفه میشود. بنابراین به هنگام چیدن تخم ها در داخل سبدهای هچ، شانه ها و تخم ها را به نرمی و آرامی جابجا کنید.

. در روزهای آخر درب دستگاه را باز نکنید

لحظه متولد شدن جوجه بسیار هیجان انگیز است. به همین دلیل بیشتر کاربران دستگاه جوجه کشی خانگی و یا صنعتی از روی کنجکاوی درب دستگاه را در دوران هچر باز میکنند تا هرچه سریعتر جوجه متولد شده را بیرون بیاورند. اما باز کردن درب دستگاه در زمان هچر اشتباه است. زیرا با باز کردن درب دستگاه، دما و رطوبت داخل آن نیز سریعا تخلیه میشود. از طرفی دیگر با تخلیه رطوبت، پوسته تخم خشک شده و آهکی میشود. در نتیجه پوسته تخم سفت شده و حالت شکنندگی و پفکی خود را از دست میدهد. در این شرایط جوجه از شکستن تخم عاجز مانده و داخل آن خفه میشود. حتی گاها مشاهده شده به علت سختی پوسته جوجه فقط نوکش را توانسته از تخم بیرون بیاورد و در همان حالت نیز تلف شده است.

 

 

بنابراین نگران جوجه تازه متولد شده نباشید و برای خارج کردن او از داخل دستگاه جوجه کشی عجله نکنید. جوجه تازه متولد شده باید به مدت 24 الی 48 ساعت در داخل دستگاه باقی بماند تا هم کیسه زرده جذب بدنش شود و هم اینکه رطوبت اضافی بدنش خشک شود.

در روزهای آخر هچ به خروج جوجه کمک کنید

توجه داشته باشید که دوره هچ ممکن است بیشتر از 3 روز طول بکشد. گاهی اوقات برخی از جوجه ها دیر متولد میشوند. این نوع جوجه ها موفق به نوک زدن تخم میشوند ولی نمی توانند ان را بشکنند و از آن خارج شوند. اگر بیش از 20 ساعت از این وضعیت گذشته باشد، کاربر میتواند به جوجه کمک کند تا تخم را بشکند. برای اینکار میتوان از همان قسمت که جوجه نوک زده است به آرامی پوسته را برداشت، به طوریکه فقط سر و نهایتا گردن جوجه از تخم خارج شود. پس از آن باید اجازه دهید که جوجه به خودی خود از تخم خارج شود.

توجه: در زمان کار با دستگاه جوجه کشی، لمس شانه ها و یا لمس تخم های نطفه دار و یا لمس جوجه ها حتما دستان خود را تمیز بشویید و ضدعفونی کنید. چون اگر به هر نحوی آلودگی به داخل دستگاه و یا بدن جوجه کشی منتقل شود، آنها را در معرض بیماری عفونت کیسه زرده قرار میدهد. این بیماری یکی از دلایل مهم مرگ و میر جوجه های تازه متولد شده در روزهای اول می باشد.

نکته آخر در دوران هچر

همیشه برخی از جوجه ها سریعتر از بقیه متولد میشوند. زمانیکه جوجه متولد شده به اندازه کافی در داخل دستگاه جوجه کشی باقی ماند، میتوان سریعا آن را از داخل دستگاه بیرون آورد. در زمان خروج جوجه، پوسته های خالی تخم ها را هم بیرون بیاورید. سپس سریعا درب دستگاه را ببندید تا سایر جوجه ها هم از تخم خارج شوند. برای جوجه ها از قبل باید یک محیط مناسب با دمای گرم فراهم کنید. بسیاری از کاربران به اشتباه جوجه را پس از خروج در کنار دستگاه جوجه کشی نگه می دارند. این کار اشتباه است باید محیط نگهداری جوجه تمیز و بدون آلودگی باشد. وگرنه جوجه در اثر آلودگی محیطی در معرض بیماری عفونت بند ناف و بیماری قرار میگیرد.


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , نکات مهم برای افزایش راندمان جوجه کشی در دوره هچر , ,
برچسب‌ها: افزایش راندمان جوجه کشی , دوره هچر , نطفه سنجی , دستگاه جوجه کشی شاهین طیور ,
تاریخ : شنبه 1 مرداد 1401
نویسنده : مسلم حسینی

 

 

رطوبت در طول جوجه کشی: رطوبت برای نمو جنین بطور صحیح و تبدیل آن به جوجه ای به اندازه طبیعی از اهمیت زیادی برخوردار است. برای وقوع این امر، آب تخم به میزان معین باید تبخیر شود( 13 تا 15 درصد وزن تخم تا روز 38 جوجه کشی ) . یک تخم با وزن 1500 گرم در روز صفر باید بطور متوسط تا روز 38 جوجه کشی 210 گرم وزن را از دست بدهد ( 7/38 گرم در هفته ). برای کنترل نسبی تبخیر از تخم مقدار رطوبت در هوای پیرامون تخم باید کنترل شود زیرا تعیین کننده میزان تبخیر از تخم می باشد. معمولاً درصد تفریخ بالا در شترمرغ با رطوبت نسبی 25-15 درصد در 36 درجه سانتیگراد به دست می آید.

تهویه: تهویه و جابجایی ضعیف هوا در داخل ماشین جوجه کشی ممکن است منجر به توزیع نابرابر حرارت ، رطوبت و یک سطح کُشنده دی اکسید کربن و میزان ناکافی اکسیژن همراه با جوجه درآوری پایین شود. نمو جنین بطور عادی با سطح اکسیژن تا 18 درصد سازگار است. غلظت بالای دی اکسید کربن درون ماشین جوجه کشی صدمه زیادی به جوجه درآوری می زند.

وضعیت تخم و چرخش آن: در شرایط جوجه کشی مصنوعی باید طوری نگهداری شوند که انتهای بزرگ به سمت بالا باشد. چرخش دستی سه بار در روز انجام شود( و در صورت امکان به دفعات بیشتر، اما همیشه دفعات چرخش باید اعداد فرد باشند مثلاً 5 ، 7 ، 9 و غیره) یا اگر چرخش بصورت مکانیکی انجام می گیرد هر یک تا دو ساعت یکبار چرخانده شود. چرخش تخم باید در روز 38 جوجه کشی متوقف شود سپس تخم ها به سینی های تفریخ منتقل می شوند.

تفریخ : معمولاً در روز 38 جوجه کشی به دستگاه تفریخ منتقل می شوند. جوجه طی 24 ساعت آخر جوجه کشی کیسه زرده را جذب می کند که این کیسه به عنوان یک ذخیره غذا پس از تفریخ برای چند روز اول زندگی عمل می کند. فرایند تفریخ هنگامی آغاز می شود که جوجه به وسیله عمل انعکاس سرش را تکان می دهد، راهش را از طریق آلانتویز باز کرده و برای اولین بار شروع به تنفس ریوی می نماید. این فرایند، شکستن پوسته از داخل نامیده می شود و منقار جوجه را می توان با عمل کندلینگ درون اتاقک هوایی مشاهده نمود.

 اولین گام در شکستن تخم به عنوان شکستن پوسته خارجی شناخته می شود. در این موقع رطوبت باید 3 تا 5 درصد افزایش یابد تا اینکه جوجه بتواند به سادگی داخل تخم بچرخد. جوجه های تفریخ شده باید قبل از خروج از دستگاه تفریخ تا خشک شدن کامل داخل آن باقی بمانند که برای این منظور معمولاً 24 ساعت کافی خواهد بود.

کشتار و فراوری محصولات : یکی از مهمترین بخش های پرورش صنعتی شترمرغ کشتارگاه است. کشتارگاه شترمرغ باید با استانداردهای سطح بالا ساخته شود و با دقیق ترین مقدرات بهداشتی اداره شود. این کار نه تنها عملکرد آنرا بالاتر خواهد برد بلکه تعداد و محدوده بازارهای قابل دسترس را برای صاحب کشتارگاه افزایش می دهد. کشتارگاه شامل محل نگهداری شترمرغ زنده، محل های مجزا برای کشتار، پرکنی، پوست کنی، خارج کردن امحاء و احشاء، جدا کردن گوشت از استخوان، خنک کردن، بسته بندی، انجماد و ارسال گوشت می باشد. نکات مهم برای پرورش شترمرغ شترمرغ ها بسته به مدیریت و سرعت رشد بین 10 و 14 ماهگی برای کشتار آماده اند. پس از مراحل ذبح شترمرغ، لاشه در درجه حرارت 1 درجه سانتیگراد در چیلر سرد می شود. طول مدت سرد کردن از چند ساعت تا 24 ساعت متغیر است. استخوان جدا شده و گوشت به قطعات مختلف درجه بندی می شود. گوشت معمولاً در خلاء و در بسته های 2 کیلوگرمی بسته بندی شده و یا به صورت تازه به بازار ارسال شود یا اینکه به یک سردخانه برای نگهداری در دمای 20- درجه سانتیگراد منتقل می شود.

عمل آوری پوست : دلیل اصلی برای عمل آوری پوست حفظ ساختار ظریف آن است تا بتوان قبل از دباغی پوست را با حفظ حالت طبیعی نگهداری نمود. نمک سود کردن مرطوب یک روش عمل آوری است. درجه بندی : چند درجه در ارزیابی پوست های نمک سود در نظر گرفته می شوند. این درجات معمولاً بین 4 تا 5 متغیراند که آخرین درجه شامل حذفی‌هاست. با ارزش ترین پوست ها( درجه 1 ) کیفیت ممتازی دارند وشامل پوست هایی اند که تازه بوده، به خوبی عمل آوری شده، دارای اندازه ای کامل و خطوط برش درستی می باشند. آنها هیچ آثاری از گوشت، چربی یا لخته های خون ( روی سطح زیرین ) نداشته و فاقد هرگونه فولیکولهای پرصدمه دیده، بریدگی، سوراخ و یا هرگونه نواقص دیگر می باشند. سپس بر حسب تعداد و وضعیت نواقص، پوست ها از درجه 2 تا حذفی درجه‌ بندی می‌شوند.

گوشت : شترمرغ ها گوشت قرمزی تولید می کنند که از لحاظ مزه و بافت( بسته به سن کشتار ) شبیه به گوشت گوساله و گاو است. پروتئین این گوشت بالاست ولی چربی آن در سطح پائینی قرار دارد. نکات مهم برای پرورش شترمرغ ارزش تغذیه ای گوشت شتر مرغ در هر 100 گرم مرغ گاو شتر مرغ چربی 3.6 گرم 16.3 گرم 2 گرم کلسترول 85 میلیگرم 84 میلیگرم 58 میلیگرم انرژی185 کیلوکالری 256 کیلوکالری 114 کیلوکالری پروتئین 21.4 گرم 20 گرم 21.9 گرم کلسیم 13 میلیگرم 9 میلیگرم 5.2 میلیگرم نکات مهم برای پرورش شترمرغ بررسی ها کاملاً نشان می دهند که گوشت شترمرغ از نقطه نظر سلامت بسیار بهتر از سایر انواع گوشت است زیرا محتوی مقدار خیلی کمتری چربی و کلسترول می باشد. یک جنبه خاص گوشت شترمرغ بالا بودن پروتئین و پائین بودن چربی آن است. این ویژگی آن را برای فرآوری بیشتر به محصولات گوشتی خواه به تنهایی یا در ترکیب با سایر انواع گوشت بسیار مناسب می سازد. گوشت شترمرغ در حال حاضر به اشکال مختلفی به بازار عرضه می شود از جمله: پاته ، بیکن ، پاستارمی ، فرانکفورتر ، همبرگر، دودی ،سرخ شده ، تکه های گوشت تازه و استیک.

بیماری ها : علاوه بر داشتن امکانات خوب و بکارگیری مدیریت مناسب، باید یک برنامه پیشگیری از بیماری مورد توجه قرار گیرد. این برنامه می تواند از مزرعه ای به مزرعه دیگر تغییر کند که بستگی به عواملی مانند مسائل اقتصادی و خطرات ناشی از بیماری دارد. این برنامه شامل واکسیناسیون های مختلف، تشخیص انگلهای خارجی و داخلی، شناسایی بیماریها، کنترل غذا و رشد، بالا بردن ایمنی زیستی و غیره است. ایمنی زیستی ارزان ترین راه پیشگیری بیماریها بوده و شامل کنترل حرکات ( هم پرنده ها و هم حیوانات دیگر ) وسالم سازی است.

 الف : تنفسی

1 – آنفولانزای مرغی

2 – بیماری های تنفسی قارچی و میکروبی

3 – مایکو پلاسما

ب : عوارض معدی روده ای

1 – ورم معده قارچی

2 – لیبیو استرونژیلوس

3 – لیبیو استرونژیلوس

4 – گرفتگی

5 – آنتریت ویروسی

6 – آنتریت ویروسی

7 – آنتریت انگلی مرغ ها

ج : عوارضعصبی- عضلانی – اسکلتی :

1– بیماری نیوکاسل

2 – آنسفالوپاتی

3 – بوتولیسم

4 – مسمومیت

5 – بدشکلی های پا

6 – شکستگی ها

7 – بیماری عضله

8 – هیپوگلاسمی

د : سایر بیماری ها :

1 – بیماریهای پوستی

2 – هپاتیت

3 – سندرم جوجه پژمرده

عوامل اقتصادی پرورش شترمرغ: در سالهای اخیر توجه زیادی به پرورش شترمرغ شده است. نظر به اینکه عوامل اقتصادی یکی از ارکان هر حرفه ای را تشکیل می دهند. این حرفه نیز مستثنی نبوده و باید هزینه ها و درآمدها جهت برآورد اقتصادی ارزیابی شوند. همانند پرورش دامهای دیگر در اینجا نیز زمین یکی از محدودیت ها به حساب می آید. ولی در مقایسه با سایر دامها، پرورش شترمرغ به زمین کمتری نیاز دارد. نکات مهم برای پرورش شترمرغ در روشهای بسته پرورش شترمرغ، برای هر 3 قطعه ( 1 نر و 2 ماده ، یک تریو ) تنها به 1/0 هکتار زمین نیاز است.

هزینه ها: هزینه هایی که باید به حساب آیند شامل هزینه های ثابت ( ساختمانها و تجهیزات ) و هزینه های جاری مانند ( خوراک، کارگر، تعمیرات، سوخت و ملزومات دامپزشکی ) می‌باشند. برای تداوم و موفقیت پروژه، هزینه های جاری و بخشی از هزینه های ثابت باید بوسیله فروش هرسال یا هرسری جوجه یا تخم پوشش داده شوند .  سود ناخالص به صورت تفاوت بین درآمدهای حاصل از فروش محصولات شترمرغ و سرشکنی روی هزینه های جاری محاسبه می شود، در حالیکه سود خالص تفاوت بین درآمد حاصل از فروش ها و جمع دو هزینه متغیر و ثابت است. هزینه استهلاک برای ساختمانها در 10 سال و برای تجهیزات در 6 سال محاسبه می شود. یا اینکه می توان برا ی هر دو مورد 8 سال در نظر گرفت. در نتیجه هزینه استهلاک به هزینه های جاری برای هرشترمرغ، ضافه می شود. برای پروژه های شترمرغ تفکیک هزینه های زیر تنها به عنوان یک راهنمای تقریبی مورد استفاده قرار می گیرد.

هزینه های ثابت: – هزینه خرید شترمرغ ها (از جمله مولدهای تثبیت شده ( 3 یا 4 ساله ) )

– هزینه ساختمانها

– تولید مثل و پرورش برای شترمرغ بالغ

– جوجه کشی برای هر تخم

– هزینه تجهیزات

– هواکشها، مادرهای مصنوعی، نور و غیره برای هر شترمرغ بالغ

– تجهیزات جوجه کشی و تفریخ برای هر تخم

– هزینه حصار کشی ( 140 متر حصارکشی برای هر شترمرغ )

– هزینه تأسیسات کشتار

– کشتار کامل همراه سرد کردن، انجماد و بسته بندی برای سرانه ظرفیت ( حداقل ظرفیت توصیه شده 50 قطعه در روز )

– هزینه های ثابت متفرقه برای شترمرغ بالغ هزینه های جاری:

– هزینه خوراک : بالغین ( 7/3 کیلوگرم در روز برای هرشترمرغ ) ( در سال ) شترمرغ های جوان ( 300 کیلوگرم مصرف خوراک تا یکسالگی )

– هزینه کارگرـ کارگر غیر ماهر درسال

– برق

– مخارج دامپزشکی و درمانها

– هزینه های جاری هرشترمرغ بالغ درسال

– بیمه شترمرغ های بالغ ( پوشش تمام خطرات ) 12 درصد برای هرشتر مرغ درسال

درآمدها: درآمدها یا فروش هایی که از پرورش شترمرغ حاصل می شوند بسته به اندازه و محل پروژه و بازاریابی آن فرق می کند. برمبنای تحقیقات بازاریابی بین المللی، تفکیکی از تمام فروش های ممکن در پروژه های پرورش شترمرغ به شرح ذیل است:

– فروش تخم شترمرغ

– تخم های قابل جوجه کشی

– پوسته های خالی تخم

– فروش شترمرغ زنده

– جوجه های یک روزه

– جوجه های 3 ماهه

– جوجه های 6 ماهه

– شترمرغ های یک ساله نکات مهم برای پرورش شترمرغ فروش


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: آموزش جوجه کشی و پرورش انواع طیور , نکات کلیدی پرورش شتر مرغ بخش دوم , ,
برچسب‌ها: نکات کلیدی پرورش شتر مرغ بخش دوم ,
تاریخ : جمعه 31 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

نکات مهم برای پرورش شترمرغ

 

 

 

 

 

 

 

 

روشهای پرورش:

1- باز

2-نیمه باز

3- بسته

مقید کردن و انتقال: برای گرفتن شترمرغ به دو کارگر نیاز است که هریک کنار یکی از پاهای شترمرغ ایستاده و آنرا از زیر شکم و روی دم نگهدارند. از یک عصای سرکج مخصوص گرفتن گردن برای پایین آوردن سراستفاده می شود. هنگامی که منقار به سطح زانو رسید منقار پایین را با قرار دادن انگشت شست در آن به سمت پایین نگه می دارند. این کار مانع برخورد از روبرو با پاهای شترمرغ می شود. شترمرغ در این وضعیت برای درمانهایی مانند برچسب زدن، دارو دادن ، تزریق، خونگیری و معاینه نگه داشته می شود.

هنگام سوار کردن آنها به کامیون، ممکن است هل دادن آنها از پشت روی سطح شیبدار الزامی شود. شترمرغ های بالغ به کامیونهایی نیاز دارند که ارتفاع دیواره جانبی آنها 2/2 متر بوده و با سایبانی از جنس پارچه کنفی یا کرباس برای جلوگیری از آویزان شدن سرو گردن پوشانده شده باشد. کف کامیون معمولاً با ماسه، خاک یا علف و دیواره های جانبی با کیسه های پرشده از علف برای کم کردن صدمه به پرها و پوست پوشانده می شوند. پارتیشن هایی نیز داخل کامیون قرار داده می شوند که شتر مرغ ها را به گروههای 6 تایی تقسیم می کند و این کار مانع از دراز کردن پاهای شترمرغ و لگد شدن آنها می گرد.

روش باز: نیاز به زمینی بزرگ به وسعت 40 هکتار است. غیر از هزینه خرید پرندگان که درتمام روشها معمول است، زمین مهم ترین نیاز عمده این روش است. شترمرغها تا حد امکان نزدیک زیستگاه طبیعی شان با حداقل دخالت انسان نگهداری شده و پرورش می یابند. مزیت اصلی روش باز، کاهش قابل توجه هزینه نگهداری شترمرغ های بالغ به مقدار زیاد است. همچنین در صورتی که شترمرغ ها خود تخمهایشان را جوجه کشی کنند، هزینه ای برای این کار صرف نشده ودر نتیجه هزینه های تولید بسیار پایین خواهند بود. از معایب این روش عدم کنترل و شناسایی شترمرغ ها و تخمهای تولیدی است.میزان مرگ و میر و تلفات به ویژه در میان جوجه ها به دلیل شکار آنها توسط حیوانات شکارچی بالاست.ضمناً گرفتن شترمرغ ها بسیار مشکل و پرهزینه است.

روش نیمه باز : محدوده مورد نیاز برای این روش از 20 تا 60 هکتار متغیر است. شترمرغ‌ها در چراگاههای نسبتاً کوچک یا اراضی تقریباً 8 تا 12 هکتاری نگهداری می‌شوند. آنها توانایی گردش آزاد در محدوده ای معین را داشته و لذا بخشی از احتیاجات تغذیه‌ای آنها از این طریق تامین می شود. محل های خوراک دادن باید نزدیک حصارکشی دور چراگاه ایجاد شوند تا قابلیت دسترسی به غذا افزایش و اضطراب ناشی از ورود مکرر افراد به داخل چراگاه کاهش یابد.

روش بسته : محوطه مورد نیاز برای این روش به طور معمول کمتر از 20 هکتار است که به چراگاههای کوچکی هریک به وسعت 2-1 هکتار تقسیم شده است. این روش به علت نیاز کم به زمین مطلوب است.

با این حال دو اشکال اصلی این روش عبارتند از:

1ـ هزینه های بالاتر خوراک

2ـ هزینه حصارکشی زیاد سرمایه گذاری مالی برای هر واحد زمین در این روش بالاتر از دو روش دیگر است. با این حال مزایای استفاده از روش بسته بسیار زیاد بوده و بر معایب آن غلبه دارد مهمترین مزیت روش بسته آن است که کنترل کاملی بر تولید مثل از طریق ثبت دقیق تعداد تخمهای تولید شده توسط هر شترمرغ ماده و میزان باروری و جوجه درآوری وجود دارد. این رکوردها برای ارزیابی نهایی ارزش گله چه برای فروش مجدد، نگهداری برای تولید مثل ویا کشتار بسیار باارزشند. تولید مثل گزینشی شترمرغ ها بخوبی قابل انجام است. بعلاوه رکوردهای مصرف خوراک قابل نگهداری است و برای معاینه و مهار شترمرغ ها مشکلی وجود ندارد.

رفتارشناسی: در محیط طبیعی شترمرغ در خارج از فصل تولید مثل گونه‌ای اجتماعی است و گروههایی از جنس و سنین مختلف را بویژه پیرامون چالابها تشکیل می‌ دهد. در این محیط ها شترمرغ با انواع گوناگون حیوانات روبروست و معمولأ از برخورد نزدیک با سایر حیوانات پرهیز می کند و کمتر رفتار خشن نسبت به آنها ابراز داشته و در 75 درصد از موارد با چشم پوشی یا تحمل، با سایر حیوانات برخورد می کند. طبق تحقیقات انجام شده رفتار تمیز کردن پرو بال در طول صبح بیشتر از بعد از ظهر بوده برعکس حمام خاک در صبح خیلی کم انجام می شود اما در طول بعد از ظهر بتدریج بیشتر شده و هنگام غروب به حداکثر می رسد.

 رفتار رقص والتس که توسط شترمرغ ها ی در اسارت نیز اجرا می شود بیشتر هنگام خلاصی شترمرغ ها از ترس یا مدت کوتاهی پس از خروج آنها از محل نگهداری شبانه صورت می گیرد. هنگام خواب، شترمرغ های بالغ مایلند سرشان را بالا نگهدارند در حالیکه جوجه های جوان دوست دارند در وضعیت دمر بخوابند. جوجه های پرورش یافته توسط شترمرغ های دایه، رفتارهای غیرعادی مثل خوردن چوب از خود نشان نمی دهند.

 از جمله رفتارهای ناشی از خوراک دادن غلط جوجه ها و واکنش در برابر عوامل محیطی خاص که عمدتاً شرایط زیر حد مطلوب پرورش است، می توان به نوک زدن به پنجه و سر و نیز پرکندن با منقار اشاره کرد. طبق بررسی انجام شده جوجه ها به محرک سبز 10 برابر بیش از محرک سفید نوک می زنند. مدفوع خواری هم در حالت وحش و هم در اسارت در جوجه ها مشاهده شده است

تغذیه : از یک روزگی تا سه ماهگی:جوجه شترمرغ می تواند از باقیمانده کیسه زرده برای مدت 7 تا 10 روز ابتدای زندگی اش تغذیه کند.اطمینان از اینکه جوجه شترمرغ ها آب مصرف می کنند، اهمیت دارد. در غیر اینصورت ممکن است نیاز به افزایش شدت نور یا تغییر درجه حرارت سالن باشد. توصیه می شود که خوراک مصرفی جوجه ها در ابتدا به شکل خرد شده باشد و اگر از روش پرورش روی کف سالن استفاده می شود، طی هفته اول خوراک روی روزنامه یا کارتن های تخم مرغ ریخته شده و پس از آن می توان دانخوریها را وارد سالن کرد.

برای جلوگیری از اشکالات پا و اختلالات اسکلتی باید رشد اولیه شترمرغ ها کنترل شود. محدود کردن مقدار انرژی خوراک بین 9 و 10 مگا ژول انرژی متابولیسمی در کیلوگرم معمولاً برای کنترل رشد کافی است. با وجودیکه شترمرغ ها توانایی هضم الیاف بیشتری نسبت به سایر پرندگان اهلی دارند ( به دلیل تخمیر در روده بزرگ ) ولی تنها پس از رسیدن به سن معینی توانایی انجام این کار را بدست می آورند. لذا بهتر است طی چند هفته اول زندگی جوجه ها جیره هایی با بیش از 5% الیاف خام به آنها داده نشود. ضمناً توانایی جوجه ها برای هضم چربی در اوایل زندگی کاملاً پایین است. از اینرو نباید بیش از 5% چربی به آنها داده شود.

از 3 ماهگی تا یک سالگی: احتیاجات تغذیه ای پرندگان با افزایش سن آنها تغییر می کند. لذا انرژی و الیاف خام افزایش و مقدار پروتئین خوراک کاهش می یابد. باید الیاف جیره را در چهار تا پنج ماهگی به حدود 11-10 درصد افزایش داد. ضریب انرژی زایی خوراک باید به حدود 5/10 –10 مگا ژول انرژی متابولیسمی بر کیلوگرم افزایش یابد. مقدار پروتئین خام نیز باید به تدریج به حدود 20-18 درصد کاهش یابد. تعادل بین غلظت های کلسیم و فسفر قابل دسترس باید به نسبت 1: 2 – 8/1 حفظ شود. همچنین خوراک دادن باید به صورت آزاد انجام شود.

دوره پرواری: چنانچه شترمرغ ها فقط برای گوشت و چرم پرورش یابند، می توان نرها را جداگانه پرورش داد زیرا آنها سریعتر رشد کرده، نیاز به جیره های با پروتئین بالاتر داشته و به عنوان تبدیل کننده های خوراک برای یک دوره طولانی تر نسبت به ماده ها از کارایی بیشتری برخوردارند. ضریب تبدیل ماده ها زودتر خراب شده و لذا مجبورند در وزن پایین تری نسبت به ماده ها روانه بازار شوند.

از یکسالگی تا تولید مثل: نگهداری شترمرغ ها در شرایط ایده آل بسیار مهم است. چاقی یکی از مشکلات عمده ای است که در محدوده سن یکسالگی و شروع تولید مثل بوجود می آید. همچنین گرسنگی کشیدن یا تغذیه کمتر از حد لازم، بلوغ جنسی را به تأخیر انداخته و منجر به عملکرد ضعیف در طول تولید مثل می شود. ترکیبی از روشهای محدودیت های کمی و کیفی خوراک مناسب‌ترین روش می باشد. جیره ای متعادل با ویتامینها و مواد معدنی لازم که ضمنا پروتئین و انرژی آن در سطح پایینی باشد قابل قبول است. الیاف جیره می تواند تا 15% افزایش یابد. به شترمرغ ها باید روزانه 5/1 کیلوگرم جیره داد.

در هوای سرد دادن تغذیه با یک منبع غنی پرانرژی ( مانند دانه سویای پرچرب ) توصیه می شود.

فصل تولید مثل: از سن 18 ماهگی باید به شترمرغ ها جیره مولد داده شود که باید دارای انرژی و پروتئین سطح بالا یی بوده و از لحاظ الیاف در سطح پایینی قرار داشته باشد. گرچه مقداری از الیاف جیره می تواند توسط شترمرغ به انرژی تبدیل شود ولی آنها طی فصل تولید مثل نیازمند منبع سهل الوصول تری از انرژی می باشند. بعلاوه 20% تخم شترمرغ را پوسته تشکیل می دهد که کلسیم جزء اصلی آن است. در نتیجه ضروری است که سطوح کلسیم وفسفر قابل دسترس در شروع تولید مثل یا در 18 ماهگی افزایش داده شوند. در غیر این صورت تخم گذاری با مانع روبرو شده یا تولید تخم، نطفه‌داری و میزان جوجه درآوری آن کاهش می یابند و نیز اشکالاتی در تشکیل پوسته تخم ایجاد شده و یا تخم های بدون پوسته تولید می شوند.

 


|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
موضوعات مرتبط: آموزش جوجه کشی و پرورش انواع طیور , نکات کلیدی پرورش شتر مرغ بخش اول , ,
برچسب‌ها: نکات کلیدی پرورش شتر مرغ ,
تاریخ : جمعه 31 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

راه اندازی، تنظیمات و عیب یابی برد کنترل دستگاه جوجه کشی شاهین طیور 

نکات مهم: !!!

ورودی و خروجی های دستگاه 220 ولت میباشد!!!

* کالیبره دما و رطوبت در زمانی باید انجام شود که دما به ثبات رسیده باشد و تغییرات نداشته باشد و حداقل 3 ساعت از زمان روشن شدن گذشته باشد. (پیشنهاد میشود سنسور آک کالیبره نشود).

حداکثر جریان خروجی رله هیتر و رطوبت ساز 6 آمپر و فن و تایمر 3 آمپر میباشد. در صورت نیاز به جریان بالاتر حتما از کنتاکتور استفاده نمایید.)

در صورت استفاده از لامپ رشته ای برای هیتر حتما روی لامب فویل قرار دهید .( جهت کاهش حرارت تابشی و عملکرد بهتر سنسور)

بعد از پایان دوره جوجه کشی جهت محافظت از سنسور حتما در کابین را باز بگذارید تا سنسور در رطوبت محیط بسته آسیب نرسد.

در صورت استفاده از رطوبت ساز بخار سرد، حتما یک مقاومت NTC با مشخصه 10 اهم در مسیر رطوبت ساز بصورت سری قرار دهید.

در صورت نوسان شدید رطوبت پس از روشن شدن فن تخلیه شما میتوانید خروجی فن تخلیه خود را محدود نمایید.

از نصب کنترلر در محیط با دمای بالای 40 درجه و رطوبت بالای 60 درصد خودداری فرمایید.

در صورت نوسان دما محل سنسور را تغییر دهید با سیستم تهویه هوای خود را چک نمایید. خروجی فن تخلیه ( 12 ولت )حداکثر قابلیت اتصال یک فن 0.15 آمپر را دارد. یک عدد فن 8X8). تا زمانی که دما بالای 30 درجه نرسد رطوبت ساز شروع بکار نخواهد کرد. در حالت پالسی DHT میزان توان خروجی هیتر را مشخص میکند. شرکت هیچ تعهدی در قبال خسارت احتمالی به شما نداشته فلذا حداکثر دقت در اجرا کار و تست دقیق دستگاه قبل از بارگیری کابین انجام دهید.

انتخاب تخم

در حالت عادی که دستگاه دما و رطوبت را نشان میدهد ، شاستی تنظیمات را بفشارید دستگاه وارد انتخاب تخم میشود و شما میتواند ده پرنده مختلف را انتخاب نمایید و جهت انتخاب تخم و روز دکمه تنظیمات را مجددا بفشارید.

در صورتی که میخواید بصورت دستی تنظیم نمایید در منوی تخم ها حالت حرفه ای را انتخاب نمایید و به ترتیب ابتدا دما را تنظیم ، سپس رطوبت را تنظیم کنید و دکمه تنظیمات را جهت ذخیره بفشارید.

نکته:در منو تنظیمات برای کم یا زیاد کردن مقادیر مثل تغییر اسم پرنده و یا تنظیم روز جوجه کشی و یا تنظیم کردن دما و رطوبت و غیر... از شاسی چرخش برای بیشتر کردن مقدار و از شاسی تایمر برای کم کردن مقدار استفاده کنید.

در صورت انتخاب پرنده از شما روز شروع دوره سوال میشود.

بعد از اتمام عملیات انتخاب پرنده ساعت بصورت خودکار صفر میشود

در حالت انتخاب پرنده بعد از انتخاب پرنده ، روز شروع دوره را تنظیم نمایید.

حالت دستی مناسب برای تخم با دما و رطوبت متفاوت میباشد .

 

تنظیم تایمر چرخش موتور

در حالت عادی که دستگاه دما و رطوبت را نشان میدهد در صورتی که شاستی تایمر را بفشارید دستگاه وارد تنظیم تایمر میشود. در قسمت اول زمان چرخش (SEC) را تنظیم نمایید در بخش دوم زمان استراحت موتور (MIN) را تنظیم نمایید.

چرخش دستی موتور : در حالت عادی که دستگاه دما و رطوبت را نشان میدهد با نگه داشتن شاستی چرخش موتور شروع به چرخش میکند این عمل در جهت چرخش موتور انجام میشود. *

در صورت نیاز به خاموش کردن تایمر زمان (MIN) را صفر نمایید.

* در صورت اتصال موتور سه سیمه و مجهز بودن دستگاه جوجه کشی به میکروسوییچ، زمان (SEC) را صفر نمایید.

پایانه 1 و 2 خروجی موتور جهت اتصال موتور دو سیمه میباشد.

 

کالیبره و تنظیمات بازه عملکرد:

------- ابتدا دستگاه را خاموش کرده و سپس شاستی چرخش را نگه دارید و دستگاه را روشن نمائید سپس بترتیب میتوانید مقادیر زیر را تنظیم نمایید.

 

 

 

عیب یابی برد

۱_ پس از متصل نمودن دوشاخه دستگاه به پریز برق، دستگاه روشن نشده و هم چنان خاموش می ماند:،ابتدا کلید روشن /خاموش روی برد کنترل را چک کنید. سپس از وجود برق شهری مطمئن شوید. در صورتی که مشکل از برق شهری نبود پریز دستگاه را کنترل کنید، در برخی موارد نادر جدا شدن سیم داخل پریز باعث نرسیدن برق به دستگاه می شود. اگر این مسئله نیز مشکلی نداشت و هم چنان دستگاه شما روشن نشد جهت انجام راهنمایی های بیشتر با کارشناسان بخش پشتیبانی شرکت آراکس ماشین تماس بگیرید.

۲ _ در طول دوره جوجه کشی دستگاه دچار نوسان دما و رطوبت شده و شروع به آلارم زدن می کند، مشکل ازکجاست؟ ممکن است در ابتدای شروع به کار دستگاه آلارم هشدار دهنده دما و رطوبت به صدا در آید، این امر کاملا طبیعی خواهد بود زیرا دستگاه در حال تنظیم دما و رطوبت مورد نیاز جوجه کشی است و تا رسیدن به حد مطلوب آلارم همچنان به صدا در خواهد آمد و زمانی که دما و رطوبت به حد دلخواه رسید بلافاصله آلارم نیز قطع خواهد شد. ولی مشکل زمانی ایجاد می شود که در طول دوره جوجه کشی مثلا پس از سه روز جوجه کشی، آلارم ناگهان شروع به صدا کند. در این صورت باید متوجه خرابی در سیستم های تامین رطوبت و دما در دستگاه باشید. بخش خدمات پس از فروش با بررسی ایرادات دستگاه اقدامات لازم را انجام خواهند داد. با آنها در تماس باشبد

۳_ شنیدن صدا بوق ممتد و نمایش ارور و نمایش اعداد صفر به جای دما و رطوبت روی نمایشگر برد کنترل دستگاه: از اتصال صحیح سنسور به برد کنترل اطمینان حاصل کنید.سنسور یک قطعه الکتریکی که از سقف دستگاه آویزان است.


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , تنظیمات،راه اندازی و عیب یابی برد کنترل دستگاه جوجه کشی شاهین طیور , ,
برچسب‌ها: راه اندازی , تنظیمات و عیب یابی برد کنترل دستگاه جوجه کشی شاهین طیور ,
تاریخ : جمعه 31 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

نطفه سنجی در جوجه کشی چیست ؟ سیر تا پیاز نطفه سنجی

نطفه سنجی از تخم های نطفه دار از اقدامات بسیار مهمی است که برای افزایش راندمان جوجه کشی انجام می گیرد. افراد حرفه ای برای افزایش راندمان جوجه کشی اقدام به نور بینی می کنند. بسیاری از افراد تازه کار در مورد سنجش نطفه پرنده با سوالاتی از این قبیل مواجه می شوند :

چرا باید نطفه سنجی را انجام دهیم؟

نطفه سنجی چگونه می تواند راندمان جوجه کشی را افزایش دهد؟

نطفه سنجی را با استفاده از چه وسایلی انجام دهیم؟

نطفه سنجی چگونه انجام می پذیرد؟

نطفه سنجی چرا باید نوربینی کنیم؟

یکی از کارهای بسیار مهم در جوجه کشی با دستگاه، نوربینی یا نطفه سنجی است.اهمیت این کار مثل هرس کردن درخت یا از بین بردن علف هرز است. اگر این کار انجام نشود و تخم مرغ های خراب از دستگاه خارج نشود باعث از بین رفتن جنین تخم های سالم خواهد شد. برخی از تخم هایی که در داخل دستگاه قرار می دهید به دلیل عواملی مانند مناسب نبودن ضریب نر و ماده در گله و یا تغذیه نامناسب مرغ مادر ، بدون نطفه هستند و یا از نطفه ضعیف برخوردارند. این تخم ها در زمان قرار دادن آن ها در داخل دستگاه جوجه کشی نسبت به تخم های سالم متمایز نیستند.

آن ها را در زمان جوجه کشی و با استفاده از نطفه سنجی باید مشخص کرده و از دستگاه خارج کنید. اگر این تخم ها در درون دستگاه جوجه کشی بمانند ، فاسد می شوند. گازهای سمی مانند گاز متان از آن ها ساطع می شود که می تواند سایر تخم های نطفه دار سالم را از بین برده و منجر به کاهش راندمان جوجه کشی شود

 

. با چه وسایلی باید نطفه سنجی کنیم؟

برای نطفه سنجی باید از دستگاه های نوربینی  استفاده کنید. این دستگاه ها را می توانید به صورت دستی خودتان ساخته و یا خریداری کنید. اگر می خواهید دستگاه جوجه کشی بخرید ، نیازی به تهیه نطفه سنج به صورت مجزا نیست زیرا معمولا به همراه دستگاه جوجه کشی یک نطفه سنج نیز ارائه می شود. به دستگاه نطفه سنج کندلر نیز می گویند.

در ادامه به دستگاه هایی که می توان با استفاده از آن ها نطفه سنجی کرد اشاره می کنیم :

نطفه سنج یا کندلر:

این دستگاه چیزی شبیه به چراغ قوه است که به صورت مخصوص برای نوربینی ساخته می شود. این دستگاه را می توانید از فروشندگان دستگاه های جوجه کشی تهیه کنید. نطفه سنج دست ساز با استفاده از یک لامپ رشته ای 100 وات و کارتون نیز می توانید نطفه سنج بسازید. برای این کار باید در کارتون یک سوراخ باریک ایجاد کنید و لامپ را در درون آن قرار دهید. با روشن شدن لامپ نور به صورت باریک از روزنه عبور می کند که با استفاده از آن می توانید از تخم ها نطفه سنجی کنید. باید توجه داشته باشید که نطفه سنج دست ساز نمی تواند کیفیت کندلر را داشته باشد

 

روش های ممنوعه برای نطفه سنجی –

میزان تشخیص دقیق در اکثر موارد کاهش می یابد . به عنوان مثال ، بسخت است که قبل از روز چهارم شاهد اتفاقاتی در داخل تخم مرغ باشید. به همین در نطفه سنجی دقت زیادی را داشته باشید. تبدیل نطفه به جوجه در تخم مرغ در 21 روز انجام میگیرد و این عمل بسیار سریع میباشد به همین دلیل حتما نطفه سنجی را به صورت یکبار در هفته ای انجام دهید. با توجه به رنگ برخی از تخم ها که حالت تیره دارند باعث میشود تا نطفه سنجی با دقت بیشتری صورت نگیرد به همین دلیل در تخم بلدرچین و سایر طیور که رنگ تخم ها متفاوت میباشد یا دارای رنگدانه سیاه میباشد دقت زیادی را به خرج بدهید.

 

چه موقع باید نطفه سنجی کنیم؟

با تأمین حرارت توسط دستگاه جوجه کشی جنین تشکیل می شود و رفته رفته رشد می کند. در جنین ابتدا به شکل یک نقطه است که رگه های خونی از آن خارج می شود ، چیزی شبیه به عنکبوت. اما با گذشت زمان جنین به شکل جوجه در می آید. نطفه سنجی از تخم های درون دستگاه جوجه کشی را باید در روزهای سوم ، هفتم و چهاردهم انجام دهید. نوربینی در روز سوم بیشتر در کتاب های علمی توصیه شده و اکثر افراد که به صورت تجربی جوجه کشی را یاد گرفته اند در روز سوم نوربینی نمی کنند. در روزهای سوم ، هفتم و چهاردهم که اقدام به نطفه سنجی می کنید ، اگر تخمی را یافتید که جنین در آن وجود ندارد باید از دستگاه خوجه کشی خارج کنید. 

این نکته را به یاد داشته باشید که نباید به هیچ عنوان پس از روز شانزدهم نوربینی کنید زیرا می تواند منجر به تلف شدن تخم ها شود.

 

نطفه سنجی را باید چطور انجام دهیم؟

برای انجام نطفه سنجی باید تخم را از درون دستگاه برداشته و با انگشت های شست و سبابه به صورت افقی بگیرید. با دست دیگرتان نطفه سنج را گرفته و نور را از قسمت پهن تخم به آن بتابانید. اگر جنین و رگه های خونی را مشاهده کردید تخم را باید در درون دستگاه جوجه کشی قرار دهید در غیر این صورت آن را از دستگاه خارج کنید.


|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , اهمیت نطفه سنجی یا نوربینی در دستگاه جوجه کشی , ,
برچسب‌ها: نطفه سنجی در دستگاه جوجه کشی , آموزش نور بینی یا نطفه سنجی ,
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

جوجه های یکروزه به علت اینکه پیوسته آب بدن خود را از دست می دهند، سریعا دهیدراته می شود. این حالت حتی در هچری، اتاق انبار و یا در حین جابجایی طولانی مدت هم رخ می دهد. معمولا برای کاهش خطر دهیدراتاسیون، افزایش رطوبت نسبی در مدت انبار یا انتقال جوجه های یکروزه توصیه می شود اما این روش در عمل مناسب نیست.

دمای مطلوب بدن جوجه یکروزه حدود °C ۴۰-۴۰٫۵ می باشد. در این دما جوجه احساس راحتی می کند و بدنبال آب و غذا می رود. اما تغییر دمای بدن از این حد نرمال (بالا یا پایین) موجب ناراحتی و سستی پرنده می شود.

پرندگان توانایی محدودی در کنترل و تنظیم دمای بدن خود دارند، بویژه وقتی سن آنها پایین باشد. پرندگان در سنین بالاتر با استفاده از انرژی غذا بدن خود را گرم نگه می دارند. اما جوجه های یکروزه با ازدحام در یک گوشه سالن از اتلاف حرارت بدن خود جلوگیری می نمایند که در این حالت به آب و غذا دسترسی نخواهند داشت.

وقتی پرنده مسن یا جوجه یکروزه احساس گرما بکند، نخست بالهای خود را تکان می دهد تا حرارت بدن خود را کنترل کند. اگر این عمل کافی نباشد، با عمل تبخیر آب گرما را از بدنش دفع می کند. از آنجائیکه پرندگان نمی توانند عرق بکنند، آب بدن خود را از راه له له زدن تبخیر می کنند. اگر پرنده احساس راحتی بکند (دمای مناسب بدن) تنفس از طریق بینی انجام می گیرد و این عمل در مدت ۲۴ ساعت باعث اتلاف ۲-۱ گرم رطوبت خواهد شد. وقتی دمای بدن جوجه به C۴۱۹ افزایش یابد (°C ۵. بیش از حد نرمال) پرنده شروع به له له زدن می کند، این عکس العمل پرنده موجب افزایش اتلاف رطوبت از بدن می شود و در وضعیت حاد، جوجه ممکن است در مدت ۲۴ ساعت بیش از ۵ گرم و حتی گاهی بیش از ۱۰ گرم رطوبت بدن خود را از دست بدهد.

در این حالت اگر ما رطوبت نسبی سالن را افزایش دهیم در حقیقت مانع از دست رفتن رطوبت بدن جوجه شده ایم اما از طرفی دیگر با این کار مانع خنک کردن پرنده توسط خودش شده ایم. در صورتی که پرنده احساس راحتی بکند و از طریق بینی نفس بکشد، تغییرات رطوبت نسبی تاثیر اندکی بر میزان اتلاف رطوبتی پرنده خواهد داشت.

نکته مهم در جلوگیری از دهیراتاسیون جوجه یکروزه، کنترل دمای بدن و پیشگیری از وقوع حالت له له زدن می باشد. اگر حرارت بدن پرنده در حد نرمال باشد، اتلاف رطوبتی بدن در مدت ۲۴ ساعت به ۲-۱ گرم خواهد رسید. در صورتیکه پرنده خوراک و کیسه زرده را بخورد، هضم مواد غذایی منجر به تشکیل آب متابولیکی خواهد شد و این آب برای جبران هرگونه اتلاف رطوبتی در حرارت مطلوب بدن کافی می باشد. در این حالت پرنده اندکی کاهش وزن خواهد داشت اما منجر به دهیراتاسیون آن نخواهد شد.

در مسافت های طولانی انتقال جوجه ها، تزریق ۲-۱ سی سی سرم به جلوگیری از دهيراتاسیون آنها کمک می کند اما به شرطی که دمای بدن جوجه ها در حد نرمال باشد. اگر پرندگان در گرمای زیاد قرار بگیرند، مقدار رطوبتی که از دست می دهند بیش از مقدار سرم تزریق شده جهت جبران آب تلف شده، خواهد بود.

خوراندن مقدار اندکی غذا در حین جابجایی جوجه ها (حتی در فرم خشک) به پرنده در جذب کیسه زرده کمک می کند و لذا آب متابولیکی تولید می شود، اما به شرطی که دمای بدن جوجه ها در حد نرمال باشد. اگر خوراک آبدار باشد (میوه یا ژل مایع) آب بیشتری در اختیار پرنده قرار می گیرد و لذا زرده مصرف شده و آب متابولیکی تولید می شود، اما به شرطی که دمای بدن جوجه ها در حد نرمال باشد. پس از رسیدن به مزرعه، بایستی توجه داشت که جوجه ها سریعا به آب دسترسی داشته باشند تا اتلاف آب بدن آنها جبران شود. در نتیجه تنها راه موثر در جلوگیری از دهیراتاسیون بدن جوجه ها حفظ دمای مطلوب بدن آنها می باشد

 

 

 


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: آموزش جوجه کشی و پرورش انواع طیور , جلوگیری از دهیتراسیون یا از دست دادن آب بدن جوجه یکروزه , ,
برچسب‌ها: جوجه یکروزه , پرورش جوجه یکروزه , ,
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

✓دستگاه جوجه کشی شاهین طیور 588تایی 588-m یکی از دستگاههای فوق هوشمند و تمام اتوماتیک تولید شده توسط شرکت ماشین طیور شاهین میباشد. جوجه کشی با این دستگاه بسیاددلنشین است شما با کمترین دخالت انسانی ( به دلیل هوشمند بودن دستگاه) و با آگاهی از جوجه کشی اصولی، راندمان و هچ بالای ۹۰درصد را از تمام پرندگان (اهلی، وحشی و زینتی) را از دستگاه دریافت کرد.

 

ظرفیت دستگاه جوجه کشی 588-m

_این دستگاه  ظرفیت دستگاه برای مرغ 588 عدد میباشد.

_ظرفیت دستگاه برای کبک 896 عدد میباشد.

_ظرفیت دستگاه برای بلدرچین 1350 عدد است.

_ ظرفیت دستگاه برای غاز 350عدد است.

_همچنین ظرفیت دستگاه برای بوقلمون 350 عدد میباشد.

 

✓ابعاد دستگاه جوجه کشی 588-m

یکی از دستگاههایی است که حمل و نقل آن بسیار آسان است. حتی میتوان آن را با یک خودروی سواری جابجا کرد. جدول زیر ابعاد دستگاه 588-m را نشان میدهد

.ـ ارتفاع 150 سانتیمتر

_عمق 42 سانتیمتر

_پهنا 85 سانتیمتر

_وزن 70 کیلو گرم

 

 

✓بدنه دستگاه جوجه کشی 588 عددی شاهین طیور 

بدنه دستگاه جوجه کشی شاهین طیور از pvc به ضخامت ۱۶ میلی متر با تراکم بالا میباشد. بخاطر اینکه pvc عایق بسیار خوبی در برابر گرما و رطوبت میباشد در مصرف برق صرفه جویی میشود و همچنین در زمان قطعی برق گرما رو مدت زمان بیشتری نگه میدارد. بدنه پی وی همچنین ضد آب و ضد قارچ میباشد و براحتی میتوان ضد عفونی کرد. برای استحکام بیشتر از شاسی فلزی استفاده شده است.

 

✓کنترلر دستگاه جوجه کشی 588-m:

کنترلر دستگاه جوجه کشی شاهین طیور  ( dhs33) بی شک، بهترین و هوشمندترین کنترلری است که در ایران ساخته شده است برد فوق هوشمند دستگاه این امکان را فراهم میکند تا نوع پرنده را انتخاب کنید و عمل جوجه کشی را آغاز کنید، به همین آسانی . دما، رطوبت، دوره ی ستر و هچر به صورت اتوماتیک تنظیم میشود، شما فقط کافی است تخم ها را داخل دستگاه بچینید و نوع پرنده را انتخاب کنید. به طور پیشفرض 9 پرنده ای اصلی، برای دستگاه تعریف شده است، مرغ، بلدرچین، قرقاول، کبک، اردک، بوقلمون، غاز و مرغ شاخدار و شتر مرغ. اگر قصد جوجه کشی از پرندگان دیگری را داشتید، جای نگرانی نیست، تنها کافی است، تنظیمات پرنده ی مورد نظر از جمله (دما و رطوبت و دوره ی ستر و هچر را) را به صورت دستی وارد نموده و عمل جوجه کشی را آغاز نمایید، به همین سادگی.

 

✓سنسور دما و رطوبت:

سنسور SHT سوئیس در حال حاضر، بهترین سنسور تشخیص دما و رطوبت در سراسر جهان میباشد و شرکت ماشین طیور شاهین از جمله محدود شرکت هایی است که از این سنسور استفاده میکند زیرا شما لایق بهترین ها میباشید.

 

✓چرخش تخمها:

چرخش راک ها در دستگاه جوجه کشی 588-m توسط یک موتور گیربکس قدرتمند صورت میگیرد. این موتور گیربکس تحمل وزن هرگونه تخمی را دارد و عمل چرخش تخمها را به زیبایی هرچه تمام تر انجام میدهد، در ضمن جنس راک ها گالوانیزه رنگ کوره میباشد که به بدنه ی دستگاه پیچ شده است.

 

✓روشنایی:

داخل دستگاه جوجه کشی 588-m توسط یک نوار LED روشن میشود. روشنایی یکدست بوده و تمام طبقات را به طور کامل روشن میکند.

 

✓اقلام همراه با دستگاه:

شما دوستان در صورت سفارش این محصول، دستگاه جوجه کشی را همراه با یک عدد دیسک راهنمای دستگاه و همچنین برگه ی ضمانتنامه دریافت خواهید کرد. گارانتی و ضمانتنامه همانند همه ی دستگاههای جوجه کشی شاهین طیور شامل ۱ سال گارانتی و ۵ سال خدمات پس از فروش میباشد. در هنگام خرید، حتما برگه ی ضمانتنامه را از فروشنده تحویل بگیرید تا در صورت اعتبار گارانتی، بدون پرداخت هیچ هزینه ای دستگاهتان تعمیر گردد. از برگه ی ضمانتنامه به خوبی مراقبت کنید.

 

✓خدمات و پشتیبانی 588-m

آمار خرابی دستگاههای جوجه کشی آراکس ماشین نسبت به رقبایش بسیار پایینتر است، دلیل آن هم کیفیت بالای قطعات استفاده شده در دستگاه ها میباشد، با این حال تمام تلاش شرکت ماشین طیور شاهین بر این بوده تا در کوتاهترین زمان بتواند مشکلات احتمالی که مشتریان با آن مواجه میشوند را رفع کنند، همکاران ما در بخش پشتیبانی، منتظر پاسخگویی به سوالات شما دوستان میباشند.


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: معرفی محصولات شرکت ماشین طیور شاهین , معرفی دستگاه جوجه کشی 588 عددی شاهین طیور , ,
برچسب‌ها: دستگاه جوجه کشی شاهین طیور 588تایی ,
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

راک یا نگهدارنده شانه های تخم: برای آنکه بتوانیم نیروی موتور را به شانه ها انتقال دهیم باید آنها را درون راک قرار دهیم. راک قاب فلزی شکل است که به صورت چهار گوش بوده و از جنس گالوانیزه یا آلومینیوم ساخته می شود. راک در اندازه های استاندارد ساخته می شود تا همه نوع شانه جوجه کشی در آن جای بگیرد. برای ساخت راک ها بایستی شانه تخم جوجه کشی را در اختیار داشته باشید تا بتوانید با توجه به اندازه های شانه، راک را بسازید. البته ما برای راحتی کار شما، در همین سایت اندازه استاندارد شانه ها را دقیق نوشته ایم. کافیست که به صفحه شانه های جوجه کشی مراجعه کنید و توضیحات هر مدل شانه را مطاله نمائید.​​​​​​​​​​​​​​

برای خرید راک میتونید با شماره های زیر تماس بگیرید

09172131985

09190066416

07142405210


|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
موضوعات مرتبط: آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی حرفه ای و تمام اتوماتیک در خانه , آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی، مرحله 2_ ساخت راک یا شانه تخم , ,
برچسب‌ها: آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی تمام اتوماتیک در خانه ,

آخرین مطالب

/
گروه ماشین طیور شاهین بعد از تحقیقات بسیار به طور تخصصی فعالیت خود در تولید دستگاه جوجه کشی فول اتوماتیک را در یک کارگاه صنعتی از سال ۱۳۹۵ آغاز نمود. ـ تنها هدف این شرکت تولید دستگاه جوجه کشی با راندمان بالا، بهترین کیفیت، مناسب ترین قیمت، پشتیبانی ۲۴ ساعته همراه با ضمانت نامه بی قید و شرط میباشد. در این مدت بسیار کوتاه توانسته با کارهای تحقیقاتی و آزمایشات بسیار، با نوآوری و ابتکار و استفاده از به روز تربن فناوری در ساخت دستگاه جوجه کشی با بالاترین راندمان و بیشترین رضایت مشتریان را کسب کندـ شرکت در شهرستان کازرون، کنار آستان مقدس امامزاده سیدحسین (ع) قرار دارد و با آغوش باز پذیرای مشتریان گرامی میباشد.