ماشین طیور شاهین تولید کننده انواع دستگاه جوجه کشی فول اتوماتیک با بالاترین کیفیت و راندمان،قیمت مناسب،مصرف پایین، بهترین دستگاه برای جوجه کشی انواع پرنده،مطمئن ترین راه درآمد با سرمایه کم، دستگاه جوجه کشی با ضمانت، پشتیبانی و خدمات پس از فروش
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

​​​​​​​​​​​​ برای ساخت دستگاه جوجه کشی نیاز به یک بدنه دارید که بتوانید راک ها و شانه ها را داخل آن قرار دهید.

شما میتوانید از بدنه یخچال های قدیمی استفاده کنید. بهترین و ارزانترین راه این میباشد که به تعمیرگاه های یخچال های خانگی مراجعه نمائید و با کمترین هزینه یک عدد بدنه خالی یخچال اسقاطی را خریداری نمائید.

راه حل دوم استفاده از MDF میباشد که البته پیشنهاد نمیشود چرا که داخل دستگاه جوجه کشی دارای رطوبت میباشد و این رطوبت باعث باد کردن یا پوسیدن MDF خواهد شد.

راه حل سوم استفاده از هایگلس یا همان جنسی میباشد که به اصطلاح عامیانه به آن PVC میگویند. PVC به نسبت MDF گرانتر میباشد ولی ایرادات خاص خود را دارد. ولی ساخت آن بسیار راحت بوده و در کمترین زمان ممکن میتوانید آن را بسازید.

راه حل چهارم که گرانتر میباشد ولی کار صنعتی میباشد، به کارخانه هایی که یخچال های صنعتی درست میکنند مراجعه کنید و ابعاد بدنه مورد نظر را اعلام کنید که یک بدنه از جنس استیل و کاملا مستحکم و عایق برای شما بسازند.​​​​​​​


|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
موضوعات مرتبط: آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی حرفه ای و تمام اتوماتیک در خانه , آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی: مرحله 1_ساخت بدنه دستگاه , ,
برچسب‌ها: آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی در خانه ,
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

1- محفظه یا بدنه که میتوان از مواد مختلفی نسبت به ساخت آن اقدام کرد، یک محفظه خوب باید عایق حرارتی باشد.

2- کنترلر دستگاه جوجه کشی برای کنترل اتوماتیک دما و رطوبت و اکسیژن داخل دستگاه و همچنین کنترل چرخش تخم ها

3- المنت متناسب با حجم محفظه و ظرفیت دستگاه برای تامین گرمای مورد نیاز دستگاه که در ادامه توضیح خواهیم داد برای هر ظرفیتی از چه نوع المنتی استفاده کنید

4- ظرف آب برای تامین رطوبت داخل دستگاه که در ادامه نحوه ایجاد رطوبت را با کمترین هزینه و ایده آل ترین روش توضیح خواهیم داد که با این روش براحتی خواهید توانست رطوبت ستر و هچر (75درصد) را بدون هیچ گونه مشکلی تامین نمائید

5- فن گردش هوا (سیرکولاسیون) برای گردش هوای تمام محفظه دستگاه و یکدست نمودن دما و رطوبت داخل دستگاه در تمام نقاط دستگاه و همچنین ایجاد رطوبت طبیعی که در ادامه توضیح خواهیم داد برای هر ظرفیتی از چه نوع فنی استفاده کنید

6- فن برای تهویه اضطراری برای زمانیکه دما یا رطوبت از حد مجاز خارج شد و همچنین تامین اکسیژن داخل دستگاه و دفع دی اکسید کربن که در ادامه توضیح خواهیم داد برای هر ظرفیتی از چه نوع فنی استفاده کنید

7- شانه تخم برای قرار گیری تخمها داخل آن در زمان ستر (در ادامه در مورد ستر و هچر و تفاوت های آن ها توضیح خواهیم داد)

8- سبد هچر برای زمان هچر (سه روز پایانی) جهت باز شدن تخمها و جلوگیری از افتادن جوجه ها از طبقات مختلف به کف دستگاه

9- موتور گیربکس دار برای حرکت راک ها و چرخش تخم ها و جلوگیری از چسبیدن جنین به پوسته تخم ​​​​​​​

10- راک متحرک و پایه ثابت برای قرار گیری شانه های تخم بر روی آن و انجام عمل چرخش تخم ها


|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی حرفه ای و تمام اتوماتیک در خانه , لوازم ساخت دستگاه جوجه کشی تمام اتوماتیک , ,
برچسب‌ها: ساخت دستگاه جوجه کشی در خانه , ,
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

 نظافت دستگاه جوجه کشی نو و استفاده نشده

زمانی که دستگاه را به تازگی خریداری کرده اید و هنوز نو می باشد، نیازی به ضدعفونی نیست. فقط باید گرد و غبارهای موجود در داخل دستگاه را با استفاده از یک پمپ باد و یا دستمال پاک کنید و فرایند جوجه کشی را شروع کنید. البته اگر از دستگاه های کارکرده و دست دوم می خواهید استفاده کنید ، قضیه فرق خواهد کرد و حتما باید طبق روال گفته شده آن را نظافت و ضدعفونی کنید.

  نظافت دستگاه پس از جوجه کشی اما بعد از اتمام دوره جوجه کشی ضرورت ضد عفونی کردن و تمیزکاری دستگاه وجود خواهد داشت.

در تمیزکاری دستگاه جوجه کشی باید به قطعات الکترونیکی و مکانیکی و هم چنین بدنه و سبد ها توجه کنید، هر کدام دارای شیوه تمیز سازی خاصی است که حتما باید رعایت شود در غیر این صورت امکان آسیب رسیدن به قطعات وجود دارد. 

قطعات الکترونیکی و مکانیکی مانند برد، فن ، سنسور، موتور گرداننده ، سیم کشی ها با استفاده از یک پمپ باد و دستمال خشک تمیز خواهند شد و به هیچ وجه نباید آنها را خیس کنید و یا با آب و صابون بشویید. استفاده از جاروبرقی نیز برای تمیزکاری این قطعات مناسب است. 

اما سبدها و بدنه دستگاه داخلی دستگاه را باید بشویید. چرا که هنگام تولد جوجه ها آلودگی های زیادی مانند خون بند ناف، مدفوع ، پرهای شکسته ، مایع زرده ، آب بدن جوجه ها و … بر روی بدنه دستگاه و سبدها پخش می شود که در صورت عدم توجه سبب رشد میکروب های کشنده خواهد شد و در مراحل بعدی جوجه کشی باعث مرگ جوجه در داخل تخم خواهد شد.

پس حتما باید این قسمت ها را به صورت کامل مورد شستشو قرار دهید.  بهترین کار این است که کف دستگاه را با استفاده از یک سلفون یا نایلون تمیز بپوشانید، تا آلودگی ها بر روی آنها ریخته شود زیرا به راحتی قابل تعویض و دور انداختن می باشد و نیازی به شستشوی کف و دیواره دستگاه نخواهد بود. 

در هر صورت اگر کوچکترین آلودگی را بر روی سبدها و بدنه دیدید، به راحتی می توانید آنها را با استفاده از آب داغ و مواد شوینده بشویید.  با توجه به اینکه جنس سبدها از پلاستیک می باشد بنابراین به راحتی با آب و مواد شوینده قابل شستشو هستند و پس از شستشو آنها را در جایی گرم یا جلوی تابش غیر مستقیم آفتاب (جلوی پنجره) قرار دهید تا خشک شوند.

اما در شستشوی بدنه دستگاه دقت کنید که آب به قطعات الکتریکی و مکانیکی برخورد نکند چون مشکل ساز خواهد بود.  بدنه را می توانید به کمک یک دستمال خیس همراه با صابون یا مواد شوینده بشویید و سپس با یک دستمال خشک ، بدنه را تمیز و خشک کنید و اجازه بدهید تا خشک شود، اما دقت کنید که به هیچ وجه نباید با شلنگ داخل کابین دستگاه را آب بکشید، این کار با نابودی دستگاه همراه خواهد بود،

 بعد از اتمام کار شستشو و نظافت می توانید دستگاه را برای جوجه کشی مجدد راه اندازی کنید، اما دقت کنید که دستگاه باید کاملا خشک شده باشد و بوی مواد شوینده از آن متصاعد نشود چون برای جوجه های مضر خواهد بود و امکان خفگی آنها را به دنبال دارد.  نکات مهم در ضدعفونی دستگاه در صورتی که می خواهید دستگاه را ضدعفونی کنید یعنی قصد استفاده از مایع یا گازهای ضدعفونی کننده را دارید، حتما قبل از این کار اطلاعات و دانش خود را در رابطه با خطرات مواد ضدعفونی کننده بر روی تخم های نطفه دار و جوجه ها افزایش دهید و به صورت آگاهانه این کار را انجام دهید و حتما از موادی استفاده کنید که کمترین خطر را برای شما و جوجه های آینده داشته باشند. 

قبل از این کار حتما سنسور دستگاه را بپوشانید چرا که سنسور حساس ترین قسمت دستگاه است و در ماشین های جوجه کشی شاهین طیور نیز از سنسور دیجیتالی SHT استفاده می شود که حساسیت بالایی در سنجش همزمان دما و رطوبت دارد و با توجه به اینکه با استفاده از فعل و انفعالات شیمیایی قادر به سنجش دما و رطوبت می باشد، بنابراین وجود مواد شیمیایی در داخل دستگاه حتما کارکرد سنسور را با اختلال مواجه خواهد کرد.

پس اگر دانش فنی و اطلاعات لازم را دارید، سنسور را از داخل دستگاه بیرون بیاورید و با خیال راحت محیط دستگاه را ضد عفونی کنید، در غیر این صورت آن را با استفاده از بادکنک یا پلاستیک بپوشانید طوری که امکان نفوذ گازهای ضدعفونی به داخل آن وجود نداشته باشد.

مواد ضدعفونی کننده جرمی ساید و فرمالدهید کمترین ضرر را دارند، بنابراین می توانید از این مواد استفاده کنید و پس از گذشت چند روز می توانید جوجه کشی را شروع کنید. در طول این سه روز باید دستگاه را در یک محیط آزاد قرار دهید تا جریان هوا به پاکیزه سازی و زدودن مواد شیمیایی از بدنه دستگاه منجر شود. اما هنگام ضدعفونی حتما از ماسک استاندارد و چند لایه استفاده کنید، از کفش و لباس های مخصوص استفاده کنید تا محیط بیرون و طیور سالن را با مواد ضدعفونی کننده آلوده نکنید. 

عواقب عدم شستشو و نظافت دستگاه  بسیاری از پرورش دهندگان به شستشوی دستگاه بی توجه هستند و حتی سالانه یکبار هم آن را نمی شویند. بعد از کاهش راندمان جوجه کشی و مرگ جوجه ها در داخل تخم ، کیفیت دستگاه و عدم کارکرد صحیح آن را مقصر می دانند در حالی که آلودگی ها و میکروب های تجمع یافته در محیط داخلی دستگاه ، بر اثر حرارت و رطوبت بالا طی دوره جوجه کشی رشد پیدا کرده و به داخل تخم نفوذ می کنند و به این ترتیب موجب مرگ جنین و جوجه ها در داخل تخم خواهد شد. 

نکته دوم در مورد سنسور دستگاه است، اگر آن را تمیز نکنید به مرور زمان آلودگی ها و آهک ها بر روی آن نشست خواهد کرد و مانع از سنجش صحیح دما و رطوبت خواهد شد که این مشکل سبب عدم تنظیم دقیق دما و رطوبت و در نتیجه جوجه کشی ناموفق خواهد شد


|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , ضد عفونی کردن دستگاه جوجه کشی , ,
برچسب‌ها: ضد عفونی کردن دستگاه جوجه کشی ,
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

خروج جوجه هایی که هنوز خشک نشده اند نیز می تواند سبب آسیب و ایجاد سرماخوردگی در جوجه شود. خروج دیرهنگام جوجه مرغ ها هم سبب اتمام ذخیره زرده داخل بدن جوجه شده و جوجه دچار آسیب و ضعف خواهد شد.

بنابراین باید شرایط تخم مرغ ها  و دستگاه جوجه کشی را طوری فراهم کرد که تا حد ممکن جوجه ها به صورت هم زمان از تخم خارج شوند و در مناسب ترین زمان از دستگاه خارج و به محل پرورش منتقل شوند.

معیار مناسب برای خروج جوجه از دستگاه خشک شدن 80 درصد جوجه های متولدشده است. معمولاً قسمت پشت سر جوجه ها دیرتر خشک می شود بنابراین با یک بررسی اجمالی می تواند تخمین زد که حدود 80 درصد جوجه ها خشک شدند و 20 درصد در حال خشک شدن هستند؛ که احتمالاً تا پایان شمارش جوجه یا حداکثر چند ساعت بعد خشک می شوند.

اگر زمان خروج جوجه ها از تخم بیش از 24 ساعت طول می کشد باید بعد از 24 ساعت اول هر 6 ساعت یکبار جوجه های خشک شده را از دستگاه خارج کرد.

در مورد جوجه کشی بلدرچین هم می توانید به همین ترتیب عمل کنید. باز کردن مکرر درب دستگاه در روزهای آخر ممنوع یکی از دوستان من که اولین بار از دستگاه جوجه کشی استفاده می کرد و اولین بار بود که در منزل کار جوجه  کشی را انجام می داد بااینکه تمام مراحل جوجه کشی مرغ را به خوبی انجام داده بود اما درصد هچ نسبتاً کمی را به دست آورد. وقتی تخم های جوجه نشده را بررسی کردم دیدم که بیشتر جنین ها تا آخرین مرحله رشد کرده بودند و حتی تعداد زیادی از جوجه ها پوسته را شکسته و نوک آن ها بیرون زده بود اما نتوانسته بودند از تخم خارج شوند. دلیل آن را خودتان حدس بزنید!

شنیدن صدای اولین جوجه بسیار هیجان انگیز بود؛ و این دوست ما با شنیدن اولین صدای جوجه برای چند دقیقه در دستگاه را باز می کند و به دنبال جوجه می گردد ولی هنوز جوجه ای از تخم خارج نشده است. بنابراین هرچند ساعت یک بار در دستگاه باز می شد تا زمان خروج اولین جوجه که بسیار هیجان انگیز بود به هرحال تا چند ساعت پس از خروج جوجه ها از تخم مرغ هرچند دقیقه یک بار در دستگاه بازشده و بچه ها با جوجه ها بازی می کردند و نتیجه تلف شدن تعداد زیادی از جوجه ها قبل از تولد شد.

تعداد خیلی کمی از جوجه ها ممکن است بیش از 24 ساعت زودتر یا دیرتر از تخم خارج شوند بنابراین نباید به خاطر این چند جوجه، به کل جوجه ها آسیب زد.

برای باز کردن درب دستگاه در هنگام خروج جوجه ها حداقا باید 24 ساعت از هچ اولین جوجه گذشته باشد. سپس شرایط هم دمایی اتاق را فراهم کنید و بعد در کوتاهترین زمان ممکن این کار را انجام دهید. برای مرحله بعد حداقل 6 ساعت تحمل کنید.


|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , چه زمانی جوجه ها را از دستگاه خارج کنیم , ,
برچسب‌ها: دوره هچر , خارج کردن جوجه خا از دستگاه , ,
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

انتخاب تخم نطفه دار مناسب انتخاب تخم نطفه دار مناسب تخم مرغ های جوجه کشی بایستی دارای خصوصیاتی باشند تا بتوان از آنها استفاده کرد، این شرایط عبارتند از :

نطفه داری: اگر نطفه داری بالا نباشد بیشتر تخم مرغ هائی که در ماشین جوجه کشی گذاشته می شوند به جوجه تبدیل نخواهند شد و بایستی دور ریخته شوند.

خروس مورد استفاده باید فعال و به اندازه کافی اسپرم تولید کند. خروس ها باید بطور متناوب مورد استفاده قرار بگیرند تا استراحت کافی داشته باشند. باید اغلب از خروس های جوان استفاده شود. ( از ۷ تا ۸ ماهگی به بعد قادر به تولید اسپرم هستند.) خروس های با سن بالاتر از ۲ سال مناسب جوجه کشی نمی باشند و باید نسبت به جایگزین کردن آنها با خروس های جوان و سالم اقدام نمود.

البته از خروس هائی که ارزش ژنتیکی خوبی دارند مدت زمان بیشتری استفاده می شود.

برای بدست آوردن نطفه داری بالا باید نسبت بین مرغ و خروس مناسب باشد. معمولا به ازای هر ۱۰ مرغ یک خروس کافی خواهد بود.

وضع تغذیه گله نیز در نطفه داری تأثیر زیاد دارد. کمبود بعضی از ویتامین ها بخصوص آ (A) و ای (E) و نیز کمبود پروتئین جیره باعث کاهش نطفه داری می گردد.

وضع و شرایط آب و هوا در تولید اسپرم دخالت دارد. در هوای گرم و یا سرد تولید اسپرم کاهش پیدا می کند و در هوای سرد که گاهی باعث یخ زدن تاج و در نتیجه کاهش اسپرم می گردد مبادرت به قطع تاج می شود. همچنین در هوای بسیار گرم جمع آوری تخم مرغ ها جهت جوجه کشی انجام نمی شود.

تولید تخم مرغ و نیز سن مرغ در میزان نطفه داری تاثیر دارد و هر اندازه میزان تخم گذاری زیادتر باشد درصد نطفه داری نیز بیشتر می شود، زیرا در مرغان تخمگذار خوب تمام اعمال فیزیولوژیکی بخوبی انجام می گیرد و لذا تمایلات جنسی در این گونه مرغ ها بالاست.

در اوایل تخمگذاری که اندازه تخم مرغ کوچک است درصد نطفه داری کمتر است ولی به تدریج با افزایش وزن تخم مرغ، درصد نطفه داری افزایش می یابد. در مرغ های خیلی مسن و یا خیلی جوان درصد نطفه داری کم است. خویش جفتی دارای اثر منفی در نطفه داری است و هر چه درجه همخونی افزایش یابد در صد نطفه داری کم می شود. آمیخته گری سبب افزایش درصد نطفه داری می گردد.

 

شکل ظاهری تخم مرغ: شکل و وضع ظاهری تخم مرغ در درصد جوجه شدن تاثیر دارد. لذا در موقع جوجه کشی بایستی به نکات زیر توجه شود

١- تخم مرغهای جوجه کشی نباید خیلی بزرگ یا کوچک باشند.

۲ - برای جوجه کشی، تخم هائی که وزن آنها حدود ۵۰ تا ۶۰ گرم است بایستی انتخاب شوند. (بلدرچین ۱۰ تا ۱۲ گرم). البته در نژادهای سنگین وزن تخم مرغ جوجه کشی حدود ۶۴ تا ۶۸ گرم توصیه می شود . اگر تخم مرغ ها یکنواخت نباشند باعث می شود که جوجه هائی که تولید می شوند بزرگ و کوچک بوده بطوری که بعدا از لحاظ پرورش و تغذیه با اشکالاتی روبرو خواهد شد.

٣ - تخم مرغ های جوجه کشی بایستی قالب طبیعی داشته باشند. از بکار بردن تخم مرغ ها با شکل غیر طبیعی کشیده، گرد و موج دار) باید اجتناب شود. این کار بیشتر به خاطر به نژادی صورت می گیرد زیرا جوجه ها حاصل از تخم مرغهای غیر طبیعی بعدا تخم مرغهایی با شکل غیر طبیعی تولید خواهند نمود.

۴- تخم مرغهای جوجه کشی اگر با فضولات آلوده شوند باعث فساد تخم مرغ و از بین رفتن جنین می گردد و از طرف دیگر منبع آلودگی در ماشین خواهد بود و تخم مرغهای تمیز را به فساد می کشاند، لذا بهتر است از تخم مرغهای کثیف برای جوجه کشی استفاده نشود، بین محققین از نظر شستشوی تخم مرغ ها اختلاف نظر وجود دارد.

۵- تخم مرغهائی که دارای پوسته بسیار نازک و یا ضخیم هستند برای جوجه کشی مناسب نیستند، زیرا اگر پوسته نازک باشد تبخیر آب بیشتر خواهد بود و درصد جوجه در آوری کاهش می یابد و از طرف دیگر این گونه تخم مرغ ها کلسیم کافی برای رشد جنین را تامین نمی کنند. تخم مرغهائی که پوسته ضخیم دارند کار خروج جوجه را مشکل می کنند. و چوجه به خوبی قادر نیست که آنها را سوراخ کند.

۶- استفاده از تخم مرغهای پوسته شکسته یا آنهایی که دارای منافذ بیش از اندازه هستند برای جوجه کشی توصیه نمی شود زیرا میزان تبخیر از اینگونه تخم مرغ ها بیشتر است.

۷- کیفیت داخلی تخم مرغ در میزان جوجه دهی تاثیر دارد. تخم مرغهایی که درصد سفید غلیظ آنها بیشتر و یا زرده آنها رنگی تر است درصد جوجه در آوری بیشتری دارند زیرا اینگونه تخم مرغ ها عناصر غذایی بیشتری برای جنین همراه دارند.


|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , انتخاب تخم نطفه دار مناسب , ,
برچسب‌ها: تخم نطفه دار , تخم مناسب جوجه کشی , ,
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

ستر چیست ؟

همانطور که اشاره شد دوره اول جوجه کشی ستر نامیده می شود . در دوره ی ستر نطفه ی داخل تخم شروع به رشد کرده و کم کم به شکل یک جوجه کامل رشد می کند. دما و رطوبت این مرحله برای هر پرنده ای به صورت مخصوصی تایین میشود .

معمولا دما در این دوره حدود ۳۷.۵ درجه و رطوبت ۶۰ درصد تنظیم میگردد.

نکته مهم در دوره ستر ، چرخش تخم ها در داخل دستگاه می باشد. چرخش از چسپیدگی جوجه به دیواره تخم جلوگیری کرده و شرایط را برای رشد مناسب آن فراهم میکند. این چرخش به طور استاندارد هر ۲ تا ۴ ساعت یکبار انجام میشود که در دستگاه های اتوماتیک به صورت مداوم انجام میگیرد.

مدت زمان دوره ستر در طیور مختلف متفاوت می باشد . برای مثال در پرنده ی مرغ این دوره ۱۸ روز کامل می باشد .

نکته مهم : زمانی که گفته میشود دوره ستر ۱۸ روز است ، زمان از شروع جوجه کشی تا پایان روز ۱۸ ام ادامه پیدا میکند. در این دوره هر تخم نطفه دار در شانه مخصوص خود قرار میگیرد.

هچر چیست: در سه روز آخر جوجه کشی جوجه به اندازه کافی رشد کرده است و رفته رفته به پوسته تخم نوک می زند تا آن را شکسته و از تخم خارج شود. این مرحله هچر نام دارد.

در مرحله هچر نه تنها نیازی به چرخاندن تخم ها نیست بلکه چرخش می تواند منجر به تلف شدن جوجه ها در لحظات آخر شود.

دما نیز که عامل اصلی و تحریک کننده رشد جوجه است ، در مرحله هچر مقدار اندکی کاهش پیدا می کند. رطوبت در مرحله هچر افزایش پیدا می کند زیرا جوجه تشکیل شده است و برای خارج شدن از تخم به پوسته نوک می زند.

بنابراین پوسته باید مرطوب باشد تا جوجه به راحتی آن را شکسته و از تخم خارج شود. در دوره هچر معمولا دما ۳۷.۲ درجه و رطوبت ۷۰ درصد تنظیم میگردد. در این زمان تخم های نطفه دار باید به سبد هچر منتقل شوند.

نکته بسیار مهم: یکی مهمترین عوامل مرگ میر جوجه ها داخل تخم، باز و بسته کردن مکرر درب دستگاه در دوره هچر است. شما هر ۲۴ ساعت یکبار مجاز به باز کردن درب و خارج کردن جوجه ها هستید. هنگام باز کردن درب دستگاه دقت کنید اگر تخم نوک زده و شکسته داخل دستگاه موجود است از باز کردن درب خودداری  کنید. هنگام باز کردن درب حتما دما و رطوبت اتاق را افزایش دهید.


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
برچسب‌ها: ستر و هچر در دستگاه جوجه کشی , دوره ستر و دوره هچر چیست ,
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

گروه ماشین طیور شاهین تولید کننده انواع دستگاه جوجه کشی صنعتی و خانگی ☆☆☆ با بهترین کیفیت و راندمان بالا

_قیمت بسیار مناسب

_مجهز به قطعات با کیفیت با یکسال ضمانت تعویض

_فعال در هر شرایط آب و هوایی

-42 عددی تا ۲۰۰۰ عددی

_هـوشمند، فول اتوماتیک و حرفه ای

_سنسور sht و پنل کنترل DHS33 _قابلیت انتخاب پرنده( با انتخاب پرنده مورد نظر دما و رطوبت مربوط به آن پرنده تا پایان دوره به صورت کاملا خودکار تنظیم میگردد)

_قابلیت جوجه کشی از تمامی پرندگان( مرغ, بوقلمون, کبک , بلدرچین , و.پرندگان زینتی)

_کنترل دما به صورت pid بدون نوسان دما کنترل رطوبت با دقت ۰.۱ درصد

_گردش هوای کانالیزه شده برای اکسیژن رسانی بهتر و یکنواخت شدن دما و رطوبت در کلیه نقاط دستگاه

_مجهز به فن مکنده برای ورود دائم هوای تازه

_مجهز به سنسور سطح سنج و پمپ آب و یا شناور برای کنترل خودکار سطح آب بدون نیاز به بازدید روزانه

_دارای موتور تقویت شده بدون شوک و ضربه

_مجهز به میکروسوییچ برای توقف راک در زاویه استاندارد

_حفظ دما و رطوبت تا ۳ ساعت در زمان قطعی برق

_فن تخلیه اضطراری دما و رطوبت

  _شروع و پایان دوره اتومات

  _آژیر هشدار در مواقع اضطراری هنگامی که درب دستگاه باز است یا دما و رطوبت بالا و پایین است

_شروع اتومات دوره هچر

_بدنه تمام پی وی سی , ضد آب , ضد قارچ با شاسی فلزی

_درب شیشه ای نشکن و مقاوم

دفترچه راهنمای فارسی

پشتیبانی 24 ساعته


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: معرفی محصولات شرکت ماشین طیور شاهین , برخی از مشخصات دستگاه جوجه کشی شاهین طیور , ,
برچسب‌ها: قیمت دستگاه جوجه کشی دست دوم , دستگاه جوجه کشی ارزان , قیمت دستگاه جوجه کشی خانگی , دستگاه جوجه کشی ۱۲ تایی , ساخت دستگاه جوجه کشی , بهترین دستگاه جوجه کشی تمام اتوماتیک , دستگاه جوجه کشی استان فارس ,
تاریخ : یک شنبه 9 مرداد 1396
نویسنده : مسلم حسینی

دسته : آموزش جوجه کشی

آزمایشات متعددی که در ایستگاه تحقیقات کشاورزی مونتانا آمریکا برای مشخص کردن حرارت تخم مرغ در طی جوجه کشی طبیعی انجام گرفته نشان داده است که حرارت متوسط قسمت فوقانی تخم مرغ 3/102 درجه فارنهایت و یا در حدود 29 درجه سانتی گراد و حرارت پایین تخم مرغ در حدود 31 درجه و یا به عبارت دیگر در حدود 15-16 درجه فارنهایت کمتر از حرارت بالای تخم مرغ بوده است. این اختلاف زیاد حرارت در قسمت فوقانی و تحتانی تخم مرغ بیشتر در روزهای اول جوجه کشی دیده می شود، در روزهای آخر اختلاف حرارت به حدود 10 درجه فارنهایت می رسد.

طی آزمایشات دیگر ثابت شده است که درجه حرارت بدن مرغ کرچ که در روی تخم مرغ می خوابد زیادتر از مرغ غیر کرچ است. در هنگام کرچی این مطلب را به خوبی می توان در روی مرغ آزمایشی کرد چنانچه مرغ کرچ را لمس نمایند مشاهده می شود که پرهای ناحیه همچنین خود سینه به طور محسوسی گرم است.

تفاوت درجه حرارت بالا و پایین تخم مرغ در ماشین های جوجه کشی کمتر از زیر مادر است و در حدود 4 درجه فارنهایت می باشد.

طبق آزمایشاتی که در ایستگاه تحقیقاتی پردو آمریکا صورت گرفته است حرارت در دستگاه جوجه کشی چنانچه مخزن جیوه میزان الحراره در فاصله 5 سانتی متری بالای سینی تخم مرغ ها قرار داشته باشد باید در حدود 101 درجه فارنهایت یا 5/388 درجه سانتی گراد باشد در این صورت نتیجه جوجه کشی بسیار رضایت بخش است ولی چنانچه حرارت از 100 درجه فارنهایت یا 38 درجه سانتی گراد کمتر و یا از 103 درجه فارنهایت معادل 5/39 درجه سانتی گراد بیشتر باشد مرگ و میر جنین به طور محسوسی افزایش می یابد.

طبق نظریه مرکز ملی تحقیقات کشاوزری امریکا اگر رطوبت ماشین 60درصد و جریان هوا 12 سانتی متر مکعب در دقیقه و غلظت اکسیژن 21 درصد و اکسید دو کربن کمتر از 5/0 درصد باشد. در تحت چنین شرایطی بهترین درجه حرارت برای دستگاه جوجه کشی 100 درجه فارنهایت یا در حدود 388 درجه سانتی گراد است.

زیاد بودن یا کم بودن درجه حرارت در نتیجه جوجه کشی موثر واقع می شود و آن را کاهش می دهد. چنانچه حدود این تغییرات حرارتی جزئی باشد ممکن است در طول مدت جوجه کشی تغییراتی ایجاد کند. این تغییرات بین 20-25 روز است.

حرارت کمتر از حد معمول سبب می شود که جوجه ها به کندی از تخم مرغ خارج شوند و در نتیجه سبب طولانی شدن مدت جوجه کشی می شود. حرارت زیاد تر از حد معمول سبب کوتاه شدن دوره جوجه کشی می گردد. ولی اگر حدود تغییرات حرارتی زیاد باشد سبب مرگ و میر جنین می گردد.

اگر ماشین از نظر حرارت در وضع مناسبی باشد تمام جوجه ها بایستی در روز 21 از تخم مرغ بیرون آمده باشند و در پایان روز بیست و یکم جوجه کشی خاتمه یابد. از این رو طول مدت جوجه کشی راهنمای خوبی از نظر کنترل حرارت ماشین بشمار می رود. حرارت در تمام مدل ها و انواع دستگاه جوجه کشی یکنواخت نیست بلکه بسته به سیستم و توصیه کارخانه سازنده اغلب حرارت ماشین های مختلف با هم کمی اختلاف دارد.

چگونگی تهویه در تغییرات حرارتی ماشین نقش مهمی به عهده دارد. در ماشین های جوجه کشی کوچک و ساده حرارت در هفته اول 100 درجه فارنهایت یا 38 درجه سانتی گراد و در هفته دوم 102 درجه فارنهایت یا در حدود 39 درجه سانتی گراد و در هفته سوم 103 درجه فارنهایت یا 5/39 درجه سانتی گراد می باشد.

در ماشین های بزرگ که چندین طبقه سینی در آن چیده می شود و دارای دستگاه های تهویه خودکار می باشند معمولاً حرارت تا روز هجدهم در حدود 99-100 درجه فارنهایت یا 5/37- 38 درجه سانتی گراد می باشد. از روز هجدهم به بعد باید حرارت را کمتر و رطوبت ماشین را زیادتر نمود. به همین دلیل برای کنترل دقیق حرارت تخم مرغ ها را تا روز هجدهم در یک قسمت به نام انکوباتور و از روز هجدهم به بعد در قسمت دیگر به نام هچر نگهداری می کنند در این قسمت حرارت کمتر، رطوبت و تهیه بیشتر از قسمت اول است.

در ماشین های جوجه کشی باید حرارت را در طی مدت جوجه کشی یکنواخت و دور از نوسان نگاه داشت این عمل به وسیله دستگاه های تنظیم انجام می گیرد که حرارت ماشین را در تمام مدت جوجه کشی در میزان مطلوب نگاه می دارد.

اصول دستگاه های تنظیم در ماشین های کوچک براساس انقباض و انبساط کپسول های اتر یا ترموستات های خودکار استوار شده است. کپسول های حاوی اتر معمولاً در اثر حرارت منبسط و در برودت منقبض می گردند در داخل ماشین های جوجه کشی ساده کپسول اتر نصب شده است.

در روی جدار فوقانی این کپسول ها میله ای قرار گرفته است که از دیواره فوقانی ماشین خارج می شود. این میله به اهرمی وصل شده که به سرپوشی منتهی می شود که در روی منبع تولید حرارت قرار می گیرد. وقتی که حرارت ماشین به حد مطلوب رسید به وسیله پیچ های میزان به کپسول اتر فشار می آورند به طوری که سرپوش مماس به دریچه روی منبع تولید حرارت گردد. در این صورت چنانچه حرارت داخلی ماشین از حد مطلوب بیشتر شد در روی کپسول اتر اثر می گذارد و ان را متسع می کند در نتیجه به میله و اهرم فشار وارد می آید و سرپوش از روی دریچه بلند می شود و حرارت اضافی خارج می گردد.

در هنگامی که درجه حرارت کمتر از حد مطلوب باشد بالعکس کپسول اتر منقبض شده و سرپوش دریچه را کاملاً می بندد و مانع از سرد شدن داخل ماشین می گردد.

در ماشین های جوجه کشی بزرگ و برقی دستگاه های تنظیم کننده حرارتی سبب قطع و وصل جریان برق می شود در تیجه حرارت را همیشه در میزان معینی نگاه می دارد. در بعضی انواع ماشین های جوجه کشی ترمواستات هایی در دستگاه های تنظیم قرار گرفته است که حرارت محوطه داخلی ماشین را کنترل می کند.

اگر بر اثر بعضی عوامل، دستگاه تولید حرارت ماشین از کار بیفتد و جریان حرارتی به داخل ماشین قطع گردد. دستگاه های تنظیم فوراً به کار می افتد و رابطه ماشین را با خارج قطع می نماید. در نتیجه برای مدتی حرارت ماشین در میزان مطلوب باقی می ماند و مانع از تلف شدن سریع جنین می گردد.

برای گرم کردن ماشین جوجه کشی از منابع مختلف تولید حرارت استفاده می شود. متداولترین آنها نفت و گاز و برق است که هر کدام دارای مزایا و معایبی است. امروزه ماشین های کوچک جوجه کشی که در روستا ها به کار می رود نفتی و ماشین های بزرگ برقی می باشند.

از نظر چگونگی گرم کردن محوطه داخلی ماشین های جوجه کشی به سه دسته تقسیم می شوند:

1- آنهایی که به وسیله هوای گرم حرارت لازم را به دست می آورند.

2- آنهایی که به وسیله فرستادن آب گرم به داخل ماشین گرم می شوند.

3- بالاخره دسته ای که به وسیله قرار دان مقاومت های الکتریکی در ماشین گرم می شوند

 

منبع : کتاب اصول پرورش طیور ( تالیف مراد علی زهری )


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , اهمیت تنظیم دما در دستگاه جوجه کشی , ,
برچسب‌ها: اهمیت تنظیم دما در دستگاه جوجه کشی , دستگاه جوجه کشی شاهین طیور ,

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

آخرین مطالب

/
گروه ماشین طیور شاهین بعد از تحقیقات بسیار به طور تخصصی فعالیت خود در تولید دستگاه جوجه کشی فول اتوماتیک را در یک کارگاه صنعتی از سال ۱۳۹۵ آغاز نمود. ـ تنها هدف این شرکت تولید دستگاه جوجه کشی با راندمان بالا، بهترین کیفیت، مناسب ترین قیمت، پشتیبانی ۲۴ ساعته همراه با ضمانت نامه بی قید و شرط میباشد. در این مدت بسیار کوتاه توانسته با کارهای تحقیقاتی و آزمایشات بسیار، با نوآوری و ابتکار و استفاده از به روز تربن فناوری در ساخت دستگاه جوجه کشی با بالاترین راندمان و بیشترین رضایت مشتریان را کسب کندـ شرکت در شهرستان کازرون، کنار آستان مقدس امامزاده سیدحسین (ع) قرار دارد و با آغوش باز پذیرای مشتریان گرامی میباشد.