تعریف ستر و هچر در دستگاه جوجه کشی
ماشین طیور شاهین تولید کننده انواع دستگاه جوجه کشی فول اتوماتیک با بالاترین کیفیت و راندمان،قیمت مناسب،مصرف پایین، بهترین دستگاه برای جوجه کشی انواع پرنده،مطمئن ترین راه درآمد با سرمایه کم، دستگاه جوجه کشی با ضمانت، پشتیبانی و خدمات پس از فروش
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1401
نویسنده : مسلم حسینی

ستر چیست ؟

همانطور که اشاره شد دوره اول جوجه کشی ستر نامیده می شود . در دوره ی ستر نطفه ی داخل تخم شروع به رشد کرده و کم کم به شکل یک جوجه کامل رشد می کند. دما و رطوبت این مرحله برای هر پرنده ای به صورت مخصوصی تایین میشود .

معمولا دما در این دوره حدود ۳۷.۵ درجه و رطوبت ۶۰ درصد تنظیم میگردد.

نکته مهم در دوره ستر ، چرخش تخم ها در داخل دستگاه می باشد. چرخش از چسپیدگی جوجه به دیواره تخم جلوگیری کرده و شرایط را برای رشد مناسب آن فراهم میکند. این چرخش به طور استاندارد هر ۲ تا ۴ ساعت یکبار انجام میشود که در دستگاه های اتوماتیک به صورت مداوم انجام میگیرد.

مدت زمان دوره ستر در طیور مختلف متفاوت می باشد . برای مثال در پرنده ی مرغ این دوره ۱۸ روز کامل می باشد .

نکته مهم : زمانی که گفته میشود دوره ستر ۱۸ روز است ، زمان از شروع جوجه کشی تا پایان روز ۱۸ ام ادامه پیدا میکند. در این دوره هر تخم نطفه دار در شانه مخصوص خود قرار میگیرد.

هچر چیست: در سه روز آخر جوجه کشی جوجه به اندازه کافی رشد کرده است و رفته رفته به پوسته تخم نوک می زند تا آن را شکسته و از تخم خارج شود. این مرحله هچر نام دارد.

در مرحله هچر نه تنها نیازی به چرخاندن تخم ها نیست بلکه چرخش می تواند منجر به تلف شدن جوجه ها در لحظات آخر شود.

دما نیز که عامل اصلی و تحریک کننده رشد جوجه است ، در مرحله هچر مقدار اندکی کاهش پیدا می کند. رطوبت در مرحله هچر افزایش پیدا می کند زیرا جوجه تشکیل شده است و برای خارج شدن از تخم به پوسته نوک می زند.

بنابراین پوسته باید مرطوب باشد تا جوجه به راحتی آن را شکسته و از تخم خارج شود. در دوره هچر معمولا دما ۳۷.۲ درجه و رطوبت ۷۰ درصد تنظیم میگردد. در این زمان تخم های نطفه دار باید به سبد هچر منتقل شوند.

نکته بسیار مهم: یکی مهمترین عوامل مرگ میر جوجه ها داخل تخم، باز و بسته کردن مکرر درب دستگاه در دوره هچر است. شما هر ۲۴ ساعت یکبار مجاز به باز کردن درب و خارج کردن جوجه ها هستید. هنگام باز کردن درب دستگاه دقت کنید اگر تخم نوک زده و شکسته داخل دستگاه موجود است از باز کردن درب خودداری  کنید. هنگام باز کردن درب حتما دما و رطوبت اتاق را افزایش دهید.




|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
برچسب‌ها: ستر و هچر در دستگاه جوجه کشی , دوره ستر و دوره هچر چیست ,
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
گروه ماشین طیور شاهین بعد از تحقیقات بسیار به طور تخصصی فعالیت خود در تولید دستگاه جوجه کشی فول اتوماتیک را در یک کارگاه صنعتی از سال ۱۳۹۵ آغاز نمود. ـ تنها هدف این شرکت تولید دستگاه جوجه کشی با راندمان بالا، بهترین کیفیت، مناسب ترین قیمت، پشتیبانی ۲۴ ساعته همراه با ضمانت نامه بی قید و شرط میباشد. در این مدت بسیار کوتاه توانسته با کارهای تحقیقاتی و آزمایشات بسیار، با نوآوری و ابتکار و استفاده از به روز تربن فناوری در ساخت دستگاه جوجه کشی با بالاترین راندمان و بیشترین رضایت مشتریان را کسب کندـ شرکت در شهرستان کازرون، کنار آستان مقدس امامزاده سیدحسین (ع) قرار دارد و با آغوش باز پذیرای مشتریان گرامی میباشد.