ماشین طیور شاهین تولید کننده انواع دستگاه جوجه کشی فول اتوماتیک با بالاترین کیفیت و راندمان،قیمت مناسب،مصرف پایین، بهترین دستگاه برای جوجه کشی انواع پرنده،مطمئن ترین راه درآمد با سرمایه کم، دستگاه جوجه کشی با ضمانت، پشتیبانی و خدمات پس از فروش
تاریخ : پنج شنبه 30 تير 1399
نویسنده : مسلم حسینی

گروه ماشین طیور شاهین بعد از تحقیقات بسیار و استفاده از تجربه های چند ساله به طور تخصصی فعالیت خود را در تولید دستگاه جوجه کشی فول اتوماتیک در یک کارگاه صنعتی از سال ۱۳۹۵ آغاز نمود. ـ تنها هدف این شرکت تولید دستگاه جوجه کشی با راندمان بالا، بهترین کیفیت، مناسب ترین قیمت، پشتیبانی ۲۴ ساعته همراه با ضمانت نامه بی قید و شرط میباشد. در این مدت بسیار کوتاه توانسته با کارهای تحقیقاتی و آزمایشات بسیار، با نوآوری و ابتکار و استفاده از به روز ترین فناوری در ساخت دستگاه جوجه کشی به بالاترین راندمان و بیشترین رضایت مشتریان را کسب کندـ تمامی محصولات این شرکت تمام اتوماتیک بوده و قابلیت جوجه کشی از تمامی پرندگان را دارا میباشدـشرکت در شهرستان کازرون، کنار آستان مقدس امامزاده سیدحسین (ع) قرار دارد و با آغوش باز پذیرای مشتریان گرامی میباشد.

 

آدرس شرکت: استان فارس، شهرستان کازرون، کنار آستان مقدس امامزاده سیدحسین (ع)

کد پستی: 7318169317

 

 شماره های تماس:

07142405210

09172131985

09190066416

 

 

 

 

 

دستگاه جوجه کشی شاهین تمام اتوماتیک وهوشمند با آخرین تکنولوژی روز دنیا, این مدل دستگاه منحصر به فرد است وکار کردن با آن بسیار ساده وآسان میباشد ضمناً هزینه برق خیلی پائینی دارد وفوق کم مصرف است دستگاه جوجه کشی شاهین طیور برای تمامی شرایط آب وهوایی مختلف طراحی وساخته شده است ودرصورت تغییرمکان شما فقط بایک تلفن به بخش خدمات پس از فروش میتوانید تنظیمات آنرا عوض نمایید همچنین تمام این موارد در دفترچه راهنمای دستگاه موجود میباشد.

از دیگر قابلیتهای دستگاه جوجه کشی شاهین طیور این است که میتوان همزمان تخم چند نوع پرنده که البته دما ورطوبت مورد نیاز آنها یکی باشد را داخل دستگاه قرار داد .دستگاه جوجه کشی شاهین طیور قابلیت جوجه در آوری تمامی پرندگان را دارد.

 همچنین شما میتوانید از خدمات ومشاوره رایگان کارشناسان شرکت در هر زمینه تولیدی طیور اعم از اطلاعات علمی وآموزشی وهمچنین اطلاعات خریدوفروش وبازار تولید بهرمند شوید

گروه ماشین طیور شاهین اقدام به ساخت دستگاه های جوجه کشی باظرفیت های متنوع نموده است تا به مشتری قدرت انتخاب بیشتری بدهد وبا همه سلیقه ها سازگار باشد همچنین همه اقشار جامعه توانایی خرید آنرا دارا باشند .


|
امتیاز مطلب : 65
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
موضوعات مرتبط: معرفی شرکت تولیدی ماشین طیور شاهین , درباره ما , تماس با ما , ,
برچسب‌ها: تماس با ما و معرفی شرکت ماشین طیور شاهین ,
تاریخ : چهار شنبه 5 بهمن 1401
نویسنده : مسلم حسینی

در این مقاله می خواهیم روش های جوجه کشی شاهین را برای شما توضیح دهیم. اما قبل از هر چیز لازم است تا بیشتر با خصوصیات این پرنده‌ی شکاری آشنا شویم.

شاهین ها معمولا از پرندگان و پستانداران کوچک تر تغذیه می کنند. این پرنده معمولا در سن ۲ الی ۳ سالگی به سن بلوغ رسیده و توانایی تولید مثل خواهد داشت. جفت های شاهین معمولا تمام طول عمر را با یکدیگر سپری خواهند کرد و هر ساله نیز برای تولید مثل بار دیگر به لانه‌ی قبلی خود برمی گردند.

شرایط نگهداری از شاهین جوجه کشی شاهین این پرنده به طور معمول از فضا های ایجاد شده در صخره ها برای لانه سازی استفاده می کند. همچنین در شهر ها نیز سعی می‌کند تا ساختمان های بلند را برای لانه سازی انتخاب کند.

پرنده ماده هر ساله ۳ الی ۴ تخم می گذارد. فصل تخم گذاری شاهین زمستان بوده و پرنده ی ماده برای جوجه آوری باید ۲۹ الی ۳۲ روز روی تخم ها بخوابد. پس از خروج جوجه ها از تخم، حدود ۳۵ الی ۴۲ روز زمان لازم است تا جوجه ها تا حد مناسبی رشد کنند.

هر چند که جوجه ها تا دو ماهگی پدر و مادر خود را ترک نمی‌کنند. سیستم متابولیک بدنی شاهین ها باعث می شود تا این پرندگان تیز پرواز شکاری، بیشتر از دیگر گونه های هم جثه‌ی خود غذا مصرف کنند. نکته‌ی قابل توجه درباره متابولیک پرنده شاهین این است که قلب آنها در هر دقیقه حدود ۶۰۰ الی ۹۰۰ بار می تپد.

جوجه کشی شاهین به صورت مصنوعی

 جوجه کشی شاهین در مواردی به صورت مصنوعی رخ می دهد. در این روش جوجه آوری شاهین سعی می شود تا پرنده ها فرد پروش دهنده را مشاهده نکنند تا از عادت کردن آنها به انسان جلوگیری شود. دلیل جوجه کشی شاهین به صورت مصنوعی بیشتر به علت آن است که در طبیعت جوجه ی شاهین در برخی موارد توسط پرندگان دیگر دزدیده شده و همین امر باعث کاهش جمعیت آنها می شود.

عمر متوسط این پرندگان شکاری حدود ۸ الی ۱۰ سال می باشد که در برخی موارد طول عمر ۲۰ ساله نیز برای آنها گزارش شده است. جوجه کشی شاهین با دستگاه جوجه کشی و به صورت مصنوعی نیز صورت می گیرد که در برخی موارد فرایند موفقی نیز بوده است.

در محدوده ی جغرافیایی ایران تعداد کمی از شاهین ها در مناطقی مثل آذربایجان،گیلان ، مازندران، و مناطق جنوبی کشور به صورت آزاد زندگی می کنند. نکات مهم نگهداری از شاهین نگهداری و پرورش پرندگان شکاری مانند شاهین نیازمند رعایت اصول و مراقبت کردن بیشتری می باشد.

این پرندگان به دلیل اینکه وحشی هستند، با دیگر طیور پرورشی تفاوت های بسیاری دارند. در نتیجه باید قبل از اقدام به پرورش، حتما درباره رفتار های آنها مطالعه کافی را داشته باشید. دقت داشته باشید که رژیم غذایی پرنده شاهین و دیگر پرندگان شکاری، از گوشت حیوانات تشکیل می‌شود. پس سعی کنید از دادن میوه ها و دان دیگر طیور به آنها خودداری کنید.

البته معمولا پرورش و نگهداری این جانداران در بسیاری از کشورها ممنوع می باشد. از این جهت تنها افرادی مجوز پرورش و نگهداری شاهین و پرندگان شکاری را دارند که آموزش های لازم را دیده و در این راه تجربه کافی داشته باشند

شرایط نگهداری از شاهین

برای اینکه بتوانید شرایط نگهداری از شاهین و پرنده های وحشی و شکاری را داشته باشید، باید فضای بزرگی را برای آنها تدارک ببینید. محیط های کوچک و قفس، می‌تواند به این حیوانات صدمه بزند، پس به هیچ وجه توصیه نمی شوند. فراموش نکنید که برای تامین غذا، نباید از مواد گوشتی با ارزش پایین و ضایعات گوشت حیوانات استفاده کنید. تنها از گوشت تازه و حیوانات مرده مانند گنجشک، پرنده های کوچک، موش و … استفاده کنید.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
موضوعات مرتبط: آموزش جوجه کشی و پرورش انواع طیور , آشنایی با روش های جوجه کشی و پرورش شاهین , ,
برچسب‌ها: پرورش شاهین ، جوجه کشی از شاهین ، قیمت شاهین ، نگهداری شاهین در منزل ، تشخیص سن شاهین ، دستگاه جوجه کشی شاهین طیور ,
تاریخ : پنج شنبه 17 آذر 1401
نویسنده : مسلم حسینی

کشور عزیزمان ایران به دلیل تنوع اقلیمی از آب و هوای متنوعی برخوردار است اما به دلیل قرارگیری در منطقه خشک و بیابانی عمدتا شهرهای ایران در فصول تابستان دمای بالای 30 درجه را تجربه میکند که این دما در بسیاری از استان ها و شهرها به 40 درجه و در برخی به 50 درجه میرسد که در این شرایط تولید تخم نطفه دار برای جوجه کشی مستلزم صرف هزینه زیاد و استفاده از تجهیزات برودتی مناسب میباشد.

هر تولید کننده جوجه یکروزه باید بداند که چه عواملی را میتواند رعایت کند تا در این فصل با مشکلات کمتری رو به رو باشد. در ادامه به بررسی دقیق تر در زمینه تولید تخم مرغ مناسب و آموزش جوجه کشی در تابستان پرداخته خواهد شد.

6 عامل مهم جوجه کشی در تابستان

1- تاثیر دمای هوا در جوجه کشی تابستان

 2- تولید تخم نطفه دار در تابستان

3- خرید تخم نطفه دار در تابستان

 4- تغذیه پرندگان در تابستان

5- محل قرار دادن دستگاه جوجه کشی

 6- تنظیمات دستگاه جوجه کشی در تابستان

 1- تاثیر دمای هوا در جوجه کشی تابستان دمای هوا به صورت مستقیم بر روی پرندگان تاثیر گذار است بدین شکل که باعث کند شدن متابولیسم طبیعی بدن پرنده میشود در واقع پرنده تمایل به خورد و خوراک را از دست میدهد و دان کمتری مصرف میکند و مواد غذایی و ویتامین ها و املاح معدنی کمتری دریافت میکند. در تابستان تخمگذاری پرندگان به شدت کاهش میابد و همان تعداد نیز از کیفیت کمی برای جوجه کشی برخوردار هستند و معمولا دیده میشود که تعداد تخم مرغ های بی نطفه زیاد شده و یا جنین های مرده داخل تخم مرغ ها زیاد دیده میشود و یا تخم مرغ ها در بین دوران جوجه کشی رشدشان متوقف میشود و میمیرند یا دیده میشود که جوجه ها کامل شده اند اما در زمان به دنیا آمدن توانایی خارج شدن از تخم مرغ را ندارند.

2- تولید تخم نطفه دار در تابستان همانطور که در قبل اشاره کوتاهی شد تولید تخم نطفه دار در تابستان مستلزم صرف هزینه های و زیادی میباشد که یکی از آنها هزینه برق مصرفی است. با توجه به گران بودن برق و مصرف بالای سیستم های سرمایشی، استفاده از تجهیزات برودتی در تولیدی های کوچک و متوسط برای تولید تخم نطفه دار صرفه اقتصادی نداشته و در نتیجه تولید کنندگان با مشکل افزایش هزینه ها روبرو هستند. ضمن این که در این فصل از سال چون نگهداری تخم مرغ با مشکلاتی مواجه است قیمت تخم نطفه دار هم کمتر از فصول دیگر است . به همین دلیل تولید کنندگان در این شرایط تصمیم بر این میگیرند که تولید را متوقف و اصطلاحا پرندگان را تولک ببرند. در برخی از استان ها و شهرها به دلیل بهتر بودن وضعیت آب و هوایی در تابستان این مشکلات کمتر است اما باید در نظر داشت که چون از زمان شروع تخمگذاری پرندگان (معمولا اواخر زمستان) 4 الی 5 ماه میگذرد قطعا مرغ ها قدرت جسمانی ماه های اول را ندارند و بعد از گذشت این مدت از تخمگذاری بنیه جسمانی خود را از دست خواهند داد و به مرور از کیفیت تخم های گذاشته شده کم میشود. نتیجه اینکه اگر شما در منطقه ای زندگی میکنید که هوای خیلی گرمی ندارید باید در نظر داشته باشید که بعد از مدتی از شروع تخمگذاری پرنده ی شما نیاز به استراحت دارد تا بتواند بنیه از دست رفته خود را به دست آورد و خود را برای تخمگذاری دوباره آماده کند. عزیزان تولید کننده ای که پرندگان خود را در شرایط مصنوعی سالن نگهداری میکنند نیز باید بعد از گذشت مدتی از زمان تخمگذاری، پرندگان را تولک ببرند تا در نوبت بعدی از راندمان جوجه درآوری بالایی بهره مند گردند.

3-خرید تخم نطفه دار در تابستان با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل داده شد باید در نظر داشت که خرید تخم نطفه دار در تابستان هم با مشکلات ذکر شده روبرو است. در مجموع جوجه کشی در تابستان با راندمان پایین تر از فصول دیگر مواجه است اما کاری غیر ممکن نیست. دانستن نکاتی در خرید تخم نطفه دار به شما کمک میکند که در این فصل جوجه کشی بهتری داشته باشید. برای مثال، خرید تخم نطفه دار از شهرهایی که نسبتا هوای خنکی دارند برای جوجه کشی مناسب تر است.

البته باید به مشکلاتی که در این نوع خرید وجود دارد اشاره کنیم و آن اینکه ارسال تخم نطفه دار از استانی به استان دیگر معمولا با اتوبوس انجام میشود که مشکل اصلی آن در طولانی بودن مسیر، پرتاب شدن کارتن تخم مرغ ها در انبارها، ماندن در هوای گرم در مسیر و در صندوق اتوبوس و… البته خرید تخم نطفه دار از مرغدارانی که شرایط سالنی دارند بهتر است به این دلیل که مرغداران در این حالت، نکاتی از قبیل دمای محیط و تغذیه پرندگان را بیشتر رعایت میکنند. به شرط آنکه مرغداران تخم مرغ نطفه دار را از زمانی که جمع آوری میکنند تا به فروش برسانند کمتر از یک هفته گذشته باشد و تخم مرغ ها را در جایی نگهداری کنند که خنک باشد تا قبل از رسیدن به دستگاه جنین رشد خود را شروع نکرده باشد.

4- تغذیه پرندگان در تابستان زمانی که شما طیور را به شکل سنتی نگهداری می کنید به صورت طبیعی پرندگان در اکثر نقاط با کمی تقدم و تاخر از نظر فصلی در اسفند و فروردین ماه شروع به تولید تخم میکنند و هرچه زمان تولید طولانی تر میشود پرنده ها ضعیف تر و بنابراین کیفیت تنها پایین تر می آید . شما تصور کنید وقتی یک مرغ طی سه ماه هفتاد عدد تخم گذاشته باشد که هر عدد از آن ها حدود پنجاه گرم وزن دارد یعنی یک مرغ در مدت سه ماه حدود دو برابر وزن خود را تولید کرده این مثال به شما نشان می دهد که شما برای این که تولید خوب و در جوجه کشی هچ مناسب داشته باشید چقدر از نظر مواد غذایی (پروتئین ها ، مواد معدنی ، ویتامین ها) باید به پرنده ها رسیدگی کنید بنابراین از همان روز اول این موضوع مهم را مورد توجه قرار دهید و برای پرنده های مولد خود تغذیه مناسب در نظر بگیرید.

5-محل قرار دادن دستگاه جوجه کشی در تابستان انتخاب محل مناسب برای دستگاه جوجه کشی یکی از عوامل جوجه کشی بوده و تاثیر مستقیم بر میزان هچ شما دارد. دمای اتاقی که شما برای دستگاه جوجه کشی انتخاب میکنید باید حتما کمتر از 30 درجه باشد و هرچه از این دما پایین تر باشد شرایط بهتر خواهد بود. زمانی که دمای محیط بیش از 30 درجه باشد و هرچه به دمای داخل دستگاه نزدیک شود، اختلاف فشار بین داخل دستگاه و بیرون کم میشود و در نتیجه سیرکوله طبیعی از بین میرود و اگر فن تهویه دستگاه کار نکند اکسیژن رسانی به داخل دستگاه انجام نمیشود و ایجاد تلفات میکند. پس حتما باید دستگاه جوجه کشی در جایی قرار بگیرد که کولر داشته باشد تا مشکلات ذکر شده پیش نیاید.

عمدتا دلیل نوسانات دما و بالارفتن دمای دستگاه جوجه کشی در این فصل به دلیل گرم بودن دمای محیط است و بسیاری از کاربران دستگاه ها را در جای غیر استاندارد نگهداری میکنند و بسیار دیده شده که دمای محیط جوجه کشی از دمای تنظیم شده در دستگاه جوجه کشی بالاتر است و این امر باعث از بین رفتن جنین در تخم مرغ میشود. دمای استاندارد محیط برای دستگاه جوجه کشی بین 22 الی 30 درجه میباشد. رعایت این دما برای جوجه کشی ضروری است.

6- تنظیمات دستگاه جوجه کشی در تابستان با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل داده شد باید دانست که تنظیم دما و تنظیم تهویه در تابستان از نکات ضروری در امر جوجه کشی است. خصوصاً تنظیم منوی تهویه که از اهمیت بیشتری برخوردار است به این دلیل که با وجود سیستم های سرمایشی از قبیل کولرها و… باز هم در ساعاتی از روز دمای محیط به 30 درجه و حتی بالاتر از این دما میرسد که در این صورت اختلاف فشار کم شده و هوای تازه کمتر وارد دستگاه میشود. باید در نظر داشت که در این شرایط انجام تنظیم عدد تهویه ضرورت خاصی دارد و حتما باید انجام شود. در خصوص تنظیم دما پیشنهاد میگردد دمای دستگاه جوجه کشی در تابستان حدود 5/37 تنظیم شود. با توجه به اهمیت انجام تهویه در دستگاه های جوجه کشی نیاز به توضیح است که در فصولی که هوا خنک است پیشنهاد میشود عدد تهویه 5/0 درجه بالاتر از عدد دما تنظیم شود.

برای مثال اگر دمای دستگاه 7/37 تنظیم شده باشد باید عدد تهویه روی 2/38 باشد. اما در فصول گرم پیشنهاد میشود عدد تهویه 3/0 بالاتر از دمای تنظیم شده روی دستگاه قرار گیرد که با این حساب اگر دمای دستگاه روی 5/37 باشد باید عدد تهویه روی 8/37 تنظیم شود نکته مهم جوجه کشی در تابستان

 1- اگر قصد جوجه کشی در تابستان را دارید، باید جای خنکی را برای پرنده های خود در نظر بگیرید و مخصوصا در ساعات گرم فصل پرنده ها در محیط بسته ای که توسط هواکش و پد های خنک کننده تجهیز شده اند نگه داری کنید .

2- در اثر گرما پرنده ها کمتر غذا میخورند و میل به جفت گیری کمتری دارند بنابراین از غذا هایی که ویتامین و املاح معدنی بیشتری دارند استفاده کنید

 . 3- دادن غذا را به ساعاتی موکول کنید که هوا خنک تر است مانند صبح های زود و شب ها که پرنده ها میل بیستری به خوردن دارند .

4- تخم ها را زود تر جمع آوری کنید و در جای خنک نگه داری کنید و اگر قصد حمل و نقل تخم ها را دارید در ساعاتی که هوا خنک تر است آن را انجام دهید و احتیاط بیشتری در حمل و نقل صورت بگیرید و چون دمای تخم ها بالا تر است تخم ها کمی شل تر هستند و احتمال جدا شدن نطفه خواهد شد .

اگر برای شما امکان مهیا کردن شرایط گفته شده وجود ندارد بهتر است در اوج گرما پرنده ها به لک ببرید تا تخم گذاری نکنند .

چگونه پرنده های خود را به لک ببرید؟ را حت ترین راه برای این کار تغذیه است . در این قسمت برعکس زمان تخم گذاری غذا های کم پرونئین است شما می توانید از مقدار بیشتر سبوس و مواد معدنی و کلسیمی بیشتر استفاده کنید مخصوصا در هفته اول .

روش بعدی دادن غذای کمتر است است . فرضا اگر شما در شرایط تخم گذاری صد و ده گرم غذا می دهید در هفته اول هفتاد گرم و در هفته های بعدی کم کم مقدار دان را افزایش دهید و این افزایش چهار تا پنج هفته زمان ببرد تا به وزن قبلی برگردد . وقتی لک را شروع می کنید و غذای پرنده را کم می کنید بهتر است خاموشی را هم افزایش دهید و به حدود نه تا ده ساعت برسانید و با افزایش غذا از هفته اول به بعد روشنایی را هم زیاد کنید . تو لک رفتن با عث می شود تا پرنده ها فرصت بازسازی داشته باشند و قوای از دست رفته را بازیابی کنند و شما هم به راحتی می توانید از گرمای تابستان که باعث کم شدن کمی و کیفی تولید شماست به راحتی عبور کنید و پس از آن پرنده ها از نظر تولید تخم و هچ به آمار های خوب و خیلی بالاتری برسند و شما هم رضایت مندی بیشتری را احساس کنید .


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , آموزش جوجه کشی در تابستان , ,
برچسب‌ها: آموزش جوجه کشی در تابستان ,
تاریخ : جمعه 11 آذر 1401
نویسنده : مسلم حسینی

ماشین طیور شاهین ساخت و فروش انواع دستگاه جوجه کشی در ۴ نمونه با یکسال ضمانت کتبی بی قید و شرط 

۱-خانگی دستی (بدنه یونولیتی)روزی دو بار تخم ها باید باید با دست چرخانده شود)

قیمت

 ۴۲ تایی 900/000

۸۴ تایی 1/200/000

۲_ اتوماتیک (بدنه یونولیتی ) دما و چرخش اتوماتیک ولی رطوبت باید به وسیله  رطوبت سنج کنترل شود

قیمت

 ۴۲تایی 1/200/000

۸۴ تایی 1/400/000

۳-فول اتوماتیک (بدنه یونولیتی )به همراه انتخاب پرنده

قیمت

۴۲تایی 1/800/000

۸۴ تایی 2/100/000

۴- فول اتوماتیک و هوشمند ( بدنه pvc ضد آب ,ضد قارچ با شاسی فلزی مستحکم) طراحی حرفه ای همراه با کانال کشی در هر دو طرف برای اکسیژن رسانی بهتر و خروج خودکار گاز دی اکسید کربن و همگن کردن دما ،رطوبت در تمامی نقاط کابین و در نتیجه هچ بالاتر . قابلیت جوجه کشی از تخم طوطی سانان

 قیمت

۴۲ تایی ۳/۲۰۰/۰۰۰

۸۴ تایی ۳/۹۰۰/۰۰۰

۱۲۶ تایی ۴/۲۰۰/۰۰۰

۱۶۸تایی ۴/۵۰۰/۰۰۰

۲۱۰ تایی ۵/۴۰۰/۰۰۰

۳۳۶ تایی ۷ میلیون و سیصد

 ۴۲۰تایی ۷ میلیون و هشتصد

۵۰۴ تایی ۸ میلیون و چهارصد

 ۶۷۲ تایی نه میلیون و هشتصد

 ۱۰۰۸ تایی یازده میلیون و دویست

۲۰۱۶ تایی شانزده میلیون و هفتصد

با راندمان عالی قیمت مناسب پشتیبانی و خدمات پس از فروش شبانه روزی از شروع راه اندازی تا جوجه کشی موفق همگام با شما در دسترس خواهیم بود رایگان مشاوره خواهیم داد وکارکردن با دستگاه را براحتی بشما آموزش میدهیم دستگاههای بروز و پیشرفته جوجه کشی با ضمانت کامل و پشتیبانی دائم نوع فول اتومات دارای کنترل دما و رطوبت وچرخش، آلارم هشدار، فن اضطراری جهت تهویه .دارای انتخاب پرنده و گزینه روزشمار با کنترلر پیشرفته


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: معرفی محصولات شرکت ماشین طیور شاهین , ,
برچسب‌ها: محصولات ماشین طیور شاهین , دستگاه جوجه کشی فول اتوماتیک حرفه ای , دستگاه جوجه کشی ارزان ,
تاریخ : پنج شنبه 13 مرداد 1401
نویسنده : مسلم حسینی

راه اندازی و تست دستگاه جوجه کشی

اولین مرحله پس از خرید دستگاه جوجه کشی و قبل از خرید تخم نطفه دار ، تست سلامت و صحت کار دستگاه جوجه کشی است. یعنی شما باید دستگاه جوجه کشی تازه خریداری شده را به مدت 24 ساعت در حالت بدون تخم روشن کنید و دما و رطوبت مناسب برای جوجه کشی از تخم نطفه دار پرنده مورد نظر را بر روی آن تنظیم کنید تا از کارکرد صحیح و دقیق ماشین جوجه کشی مطمئن شوید.

در صورتی که ماشین جوجه کشی خریداری شده پس از گذشت 24 ساعت بدون هیچ مشکلی به کار خود ادامه داد و دما و رطوبت تنظیم شده را به شکل دقیقی اجرا کرد و فرایندهای خودکار جوجه کشی مانند تامین حرارت و رطوبت، سنجش دما و رطوبت ، تهویه دستگاه و چرخش تخم ها را انجام داد می توان از سلامت آن مطمئن شد و مرحله بعدی یعنی خرید تخم های نطفه دار را اجرا کرد.

تهیه تخم نطفه دار با کیفیت و تازه دومین عامل مهم و تاثیرگذار در نتیجه نهایی جوجه کشی پس از دستگاه جوجه کشی، تخم های نطفه دار است. اگر تخم ها از کیفیت لازم برخوردار نباشند، حتی اگر از بهترین و گران قیمت ترین دستگاه جوجه کشی موجود در دنیا نیز استفاده کنید باز هم با شکست روبرو خواهید شد چون که تخم های بدون نطفه و یا دارای نطفه ضعیف و تخم های کهنه هرگز به جوجه تبدیل نخواهند شد.

بنابراین پس از خرید دستگاه باید به فکر تخم های نطفه دار باشید، اگر خودتان دارای گله تخم گذار باشید مطمئنا تخم های نطفه دار با کیفیت و تازه ای خواهید داشت، اما در صورت خرید از بیرون بهتر است از خود پرورش دهنده ها خرید کنید و قبل از خرید نیز گله را مشاهده کنید تا از وجود پرنده های نر و ماده مطمئن شوید چرا که بدون وجود پرنده نر و انجام جفت گیری ، امکان نطفه دار شدن تخم ها وجود نخواهد داشت.

از خرید غیر حضوری تخم ها خودداری کنید و حتما قبل از خرید تخم ها را از نزدیک ببینید چون که تخم های آلوده به خون و فضولات احتمالا آلودگی را وارد دستگاه خواهند کرد و ضمن اینکه خودشان به جوجه تبدیل نمی شوند سبب آلودگی سایر تخم ها نیز خواهند شد.هم چنین این نکته را به یاد داشته باشید که تخم های نطفه دار باید کمتر از یک هفته وارد دستگاه جوجه کشی شوند، در غیر این صورت احتمال جوجه شدن تخم ها بسیار کاهش خواهد یافت.

آماده سازی محیط دستگاه جوجه کشی

همانگونه که یک دستگاه جوجه کشی باید کیفیت و کارایی لازم را داشته باشد، محیطی که دستگاه در آن قرار می گیرد نیز باید دارای شرایط خاصی باشد تا دستگاه به خوبی در آن کار کند، دمای محیط باید بین 23 الی 26 درجه سانتیگراد باشد یعنی در فصل تابستان از تجهیزات سرمایشی و در فصل زمستان از تجهیزات گرمایشی برای متعادل کردن دمای محیط باید استفاده کنید.

هم چنین رطوبت محیط باید بین 35 الی 50 درصد باشد تا کارکرد دستگاه با مشکل روبرو نشود، قبل از شروع تست و راه اندازی دستگاه جوجه کشی باید چنین محیطی را برای آن فراهم کنید. برای تامین رطوبت محیط می توانید از رطوبت ساز التراسونیک و یا ظرف آب استفاده کنید. در محل قرار گیری دستگاه جوجه کشی باید تهویه هوا وجود داشته باشد تا اکسیژن کافی به دستگاه و تخم های در داخل دستگاه برسد. بنابراین می توانید از یک فن تهویه کوچک در محیط استفاده کنید.

آماده سازی دستگاه جوجه کشی پس از اینکه تخم نطفه دار خریداری شد و محیط مناسب برای جوجه کشی مهیا شد، نوبت به تنظیم دستگاه جوجه کشی و قرار دادن تخم در داخل آن میرسد. قرار دادن تخم های نطفه دار در داخل دستگاه پس از انجام تمامی مراحل فوق حال نوبت به قرار دادن تخم ها در داخل دستگاه خواهد رسید.

البته قبل از آن باید تخم ها را برای مدت زمان دو ساعت در محیط یا همان اتاق قرارگیری دستگاه قرار دهید تا کاملا با دما و رطوبت محیط سازگار شود. در این مدت می توانید دستگاه جوجه کشی را خاموش کنید و درب آن را باز کنید تا دما و رطوبت داخل دستگاه با دما و رطوبت محیط یکسان شود.

پس از گذشت دو ساعت می توانید تخم ها را در داخل دستگاه قرار دهید. هنگام قرار دادن تخم ها به این نکته توجه کنید که اگر دستگاه دارای شانه های غلتکی و همه کاره باشد باید تخم ها را به صورت افقی و خوابیده در داخل شانه ها قرار دهید. اما اگر دستگاه دارای شانه های حفره ای یا شاخکی باشد بایستی تخم ها را به عمودی و یا ایستاده در داخل دستگاه قرار دهید. هنگام قرار دادن تخم ها به صورت عمودی باید قسمت تیز تخم رو به پایین باشد در غیر اینصورت جوجه در داخل تخم خفه خواهد شد.

تنظیم دما و رطوبت مورد نظر پس از قرار دادن تخم ها در دستگاه باید درب آن را ببندید و دوشاخه دستگاه را به پریز برق وصل کنید، پس از روشن شدن دستگاه بایستی دما و رطوبت مورد نظر را بر روی برد جوجه کشی دستگاه تنظیم کنید، اما اگر دستگاه شما دارای قابلیت انتخاب پرنده باشد می توانید نوع پرنده مورد نظر را انتخاب کنید تا جوجه کشی آغاز شود. دستگاه های جوجه کشی شاهین طیور دارای امکان انتخاب پرنده هستند.

کنترل روند جوجه کشی زمانی که جوجه کشی آغاز شد، باید هر دو ساعت یکبار به دستگاه سر بزنید و از کارکرد تمامی قسمت های دستگاه مطمئن شوید. چرخش تخم ها را زیر نظر بگیرید و با استفاده از دماسنج و رطوبت سنج های معتبر و با کیفیت مانند تستو یا کیمو از صحت دقت سنسور دستگاه و سیستم های تامین حرارت و رطوبت اطمینان حاصل کنید.

نطفه سنجی تخم ها

پس از گذشت هفت روز از روند جوجه کشی باید تخم ها را مورد نطفه سنجی قرار دهید تا از رشد نطفه در داخل تخم مطمئن شده و تخم های پوچ و بدون نطفه را در از دستگاه بیرون بیاورید چرا که تخم های بدون نطفه به مرور زمان خراب شده و باعث مرگ سایر جنین ها در داخل تخم خواهد شد.

برای آموزش نحوه نطفه سنجی تخم ها می توانید مقاله آموزش نطفه سنجی را مطالعه کنید.

انتقال تخم ها به دوره هچر بستگی به دوره جوجه کشی پرنده مورد نظر باید تخم ها را در دوره مشخص به قسمت هچر منتقل کنید، معمولا سه روز آخر جوجه کشی به دوره هچر تعلق دارد و شما باید از شروع روز سوم تخم ها را به این قسمت منتقل کنید، به عنوان مثال در مورد پرنده مرغ که دوره جوجه کشی آن 21 روز است ، باید از شروع روز سوم یعنی نوزدهم تخم ها را به قسمت هچر دستگاه منتقل کنید.

برای این کار باید شانه ها را یک به یک از دستگاه بیرون بیاورید و تخم ها را وارد سبد هچر کنید، اگر از شانه همه کاره استفاده می کنید نیازی به تعویض شانه نیست ، کافیست تیغه مابین تخم ها را بردارید و آنها را به حالت خوابیده قرار بدید. اما در صورت استفاده از شانه های حفره ای یا مخصوص باید تخم ها را وارد سبد هچر مخصوص کنید. سپس تخم ها را در داخل دستگاه قرار داده و چرخش آن را متوقف کنید، البته راک ها کاملا صاف و به حالت افقی قرار بگیرند یعنی نباید زاویه داشته باشند.

پس از آن می توانید دما و رطوبت را برای دوره هچر تنظیم کنید که معمولا دما را کمی کاهش و رطوبت را افزایش می دهند. 

پس از جوجه کشی :

وقتی جوجه کشی به پایان میرسد باید جوجه ها و پوسته ی تخم ها از داخل دستگاه خارج شوند. توجه داشته باشید که میتواند تخم نطفه دار را دو تا 3 روز نیز در داخل دستگاه نگهداشت تا تخم جوجه شود ولی بیشتر از آن عقلانی نیست .

آماده سازی بستر جوجه ها زمانی که تخم ها را وارد دوره هچر کردید پس از گذشت سه روز شاهد بیرون آمدن جوجه ها از تخم خواهید بود. بنابراین باید بستر آنها را از قبل آماده کرده باشید تا در صورت بیرون آمدن جوجه ها ، مکان مناسبی برای پرورش و نگهداری داشته باشند. جوجه ها تا 24 ساعت پس از تولد باید در داخل دستگاه جوجه کشی بمانند تا کاملا مقاوم شوند، نگران تغذیه آنها نباشید آنها از کیسه زرده خود تغذیه خواهد کرد.

پس از گذشت 24 ساعت می توانید آنها را به بستر منتقل کنید و با استفاده از محلول آب و قند و جیره غذایی اغازین که در مراکز معتبر به فروش میرسند، تغذیه کنید. بستر مناسب برای جوجه ها باید دمایی حدود 37 درجه سانتی گراد داشته باشد تا از سرما خوردن و تلف شدن جوجه ها جلوگیری به عمل اید، برای این منظور می توانید از سیستم های گرمایشی و لامپ مادر مصنوعی استفاده کنید.

کف بستر را باید با استفاده از خاک اره و یا پوشال های نرم بپوشانید تا از آسیب رسیدن به کف پای جوجه ها و لنگیدن آنها جلوگیری کنید. به منظور جلوگیری از کج شدن پای آنها حتما آنها را در یک مکان صاف و بدون شیب پرورش دهید.

از دانخوری و آبخوری های مناسب و مناسب با قد آنها استفاده کنید تا برای آب و دان خوردن زحمت زیادی را متحمل نشوند. نتیجه گیری در این نوشته با نحوه کار با دستگاه جوجه کشی و راه اندازی و شروع جوجه کشی از آن پرداخته شد، در صورتی که نکات گفته شده در این مقاله و دفترچه راهنمای همراه دستگاه را به خوبی مطالعه کنید مطمئنا یک جوجه کشی موفق و با راندمان بالا را تجربه خواهید کرد. در صورت وجود هرگونه سوال یا پیشنهاد می توانید از طریق نظرات همین صفحه با ما درمیان بگذارید.


|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , آماده سازی دستگاه و تخم نطفه دار،آماده سازی محیط، نطفه سنجی، انتقال به هچر،پس از جوجه کشی , ,
برچسب‌ها: آماده سازی دستگاه و تخم نطفه دار , آماده سازی محیط , نطفه سنجی , انتقال به هچر , پس از جوجه کشی ,
تاریخ : پنج شنبه 13 مرداد 1401
نویسنده : مسلم حسینی

١- مطالعه کامل دفترچه راهنما قبل از راه اندازی ضروری می باشد..

۲- انتخاب محل مناسب برای نصب دستگاه با توجه به شرایط ذکر شده در دفترچه راهنما مخزن آب دستگاه را پر کنید .

۳- منوهای دستگاه در کارخانه تنظیم شده اند و در صورت نیاز می توانید مطابق تنظیمات داخل دفترچه تنظیم نمایید. بهتر است جهت هر گونه تغییر با شرکت مشاوره نمایید.

۴- در زمان شروع کار ستر مطمئن شوید تا چراغ هچر (قرمز رنگ) خاموش باشد

۵- دستگاه پس از روشن شدن ابتدا دما را تنظیم می کند و پس از رسیدن دما به محدوده مورد نظر عدد رطوبت را نشان می دهد

۶- بعد از قرار دادن تخم پرندگان در دستگاه می توانید جهت اطمینان از دما و رطوبت نشان داده شده از دماسنج جیوه ای و رطوبت سنج عقربه ای مناسب استفاده نمایید و در صورت اختلاف می توانید طبق دستور العمل، کالیبره نمایید

۷-روز پایانی برای هچ سیستم کنترل را به حالت هچ برده طبق راهنمای کار با برد کنترل و دما و رطوبت را متناسب با پرنده تغییر دهید

۸- در زمان هچر هنگامی که تخم مرغ ها را به سبد هچ انتقال دادید نسبت به نصب درب سبد و با کشیدن توری روی سید اقدام نمایید و برای جلوگیری از خروج جوجه از سید ها درب ها را با سیم مفتول یا گیره ببندید.

۹- هنگام خروج جوجه در زمان هچ درب دستگاه را هرگز باز و بسته ننمائید بلکه هر ۲۴ ساعت یکبار جوجه ها را خارج نمائید.

۱۰- پس از هر دوره جوجه کشی دستگاه را پاکیزه نمایید و بعد از دو یا سه دوره جوجه کشی فن های روی دیواره را بررسی نمایید که املاح و گرد و غبار باعث از کار افتادن موتور آن نگردد

۱۱- اگر فعلا قصد جوجه کشی ندارید درب دستگاه را باز کنید و به اندازه دقایقی بگذارید دستگاه بدون رطوبت کار کند تا کاملا خشک شود. سپس آنرا در جایی بدور از نور آفتاب انبار نمایید.


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , نکات مهم کار با دستگاه جوجه کشی , ,
برچسب‌ها: نکات مهم کار با دستگاه جوجه کشی ,
تاریخ : پنج شنبه 13 مرداد 1401
نویسنده : مسلم حسینی

آماده سازی و گرم کردن تخم ها قبل از ورود به دستگاه جوجه کشی

آماده سازی تخم ها قبل از قرار دادن داخل دستگاه جوجه کشی یک قدم مهم در جوجه کشی است به ویژه هنگامی که تخم ها را در مکان سردی نگهداری کرده باشد، در صورتی که تخم ها از یک مکان سرد به صورت ناگهانی به یک مکان گرم وارد شود، مشکلات زیادی برای ان به وجود خواهد امد که در این نوشته از شاهین طیور نکات مهمی در این باره بیان شده

پیش گرم کردن یا آماده سازی تخم چگونه انجام می شود؟

قبل از اینکه تخم ها در دستگاه جوجه کشی قرار گیرند باید حدود ۶ تا ۸ ساعت در دمای ۲۳ الی ۲۷ درجه سانتیگراد قرار گیرند. به این عمل پیش گرم کردن تخم نطفه دار گفته می شود. اگر تخم هایی که در اتاق نگهداری تخم(سردخانه) قرار دارند مستقیما به دستگاه جوجه کشی یا سالن ستر انتقال یابند در برخورد با محیط گرم عرق کرده و مایعات زیادی بر روی تخم جمع خواهد شد، که مضرات زیر را برای تخم نطفه دار در پی خواهد داشت:

الف – در صورتی که تخمها از مکان سرد وارد مکان بسیار گرم شوند در اثر فشار منفی که در آنها به وجود می آید، احتمال ترک خوردن و شکستن تخم بسیار بالا می رود. چرا که دمای نگهداری تخم حدود ۱۸ درجه بوده و دمای دستگاه جوجه کشی ۳۷ درجه است، این فشار تغییر ناگهانی دما قطعا سبب ترک برداشتن تخم می شود.

ب – به دلیل سرد بودن تخم ، احتمال نشستن قطرات آب بر روی پوسته تخم وجود دارد که سبب نفوذ باکتریهای موجود روی پوسته به درون تخم می شود که نتیجه آن جنین مرده و مرگ جوجه در داخل تخم است. چرا که تخم ها پس از تولید برای مدتی در بستر قرار می گیرد و فضولات و میکروب های زیادی بر روی پوسته ان تجمع پیدا می کند.

در حالت عادی غشای بیرونی تخم مانع از ورود میکروب ها به داخل تخم می شود، اما با خیس شدن تخم این لایه محافظ از بین رفته و میکروب ها از طریق منافذ به داخل تخم نفوذ پیدا خواهند کرد.

⚡ برای جلوگیری از این مشکل بهتر است به نکات زیر توجه کنید، به عبارتی باید عملیات پیش گرم کردن تخم را قبل از انتقال آن به داخل دستگاه جوجه کشی انجام دهید:

الف – قبل از شروع جوجه کشی باید دستگاه را تست کنید، یعنی ان را روشن کنید و دما و رطوبت مورد نیاز را تنظیم کنید تا اقدام به کار در حالت خالی از تخم بکند. در صورت صحت عملکرد دستگاه می توانید مرحله بعدی را شروع کنید.

ب – پس از موفق بودن عملیات تست دستگاه ، باید ان را خاموش کنید و درش را باز بگذارید تا با دما و رطوبت محیط هم دما و هم رطوبت شود. دمای مناسب محیط (اتاقی که دستگاه جوجه کشی در ان قرار دارد) ۲۳ الی ۲۷ درجه و رطوبت مناسب بین ۳۵ الی ۵۰ درصد است که با استفاده از دماسنج و رطوبت سنج های محیطی می توانید این مقادیر را بسنجید.

ج – تخم ها را از انبار نگهداری به اتاق جوجه کشی منتقل کنید، آنها را داخل شانه ها بچینید، اما وارد دستگاه نکنید بلکه باید به مدت یک الی دو ساعت در محیط جوجه کشی بماند تا با دما و رطوبت آن با دما و رطوبت محیط یکسان شود.

د – پس از گذشت دو ساعت تخم و دستگاه کاملا هم دما می شوند، در این هنگام می توانید تخم ها را داخل دستگاه بگذارید و ان را روشن کنید و دما و رطوبت مورد نیاز برای جوجه کشی را بر روی برد دستگاه تنظیم کنید.

هـ – زمان روشن کردن دستگاه تا رسیدن به دمای ۳۷ درجه باید به آرامی انجام شود، هر چه قدر گرمایش دستگاه زمان بیشتری طول بکشد، به همان اندازه ضرر کمتری برای تخم خواهد داشت و محیط داخل دستگاه برای ان مناسب تر و قابل تحمل تر خواهد بود.

برخی از تولید کنندگان از سریع گرم شدن دستگاه جوجه کشی خود می گویند که این یک عیب بزرگ برای دستگاه های جوجه کشی محسوب می شود.

چیدن تخم های نطفه دار در دستگاه جوجه کشی دستگاه های جوجه کشی دارای چند نوع شانه هستند و با توجه به نوع شانه آنها می توانید تخم ها را در داخل آنها بچینید، به عنوان مثال اگر دستگاه شما دارای شانه های حفره ای یا شاخکی می باشد طبیعتا باید تخم ها را به صورت عمودی درون شانه ها قرار دهید که قسمت نوک تیز تخم رو به پایین باشد.

بهتر است قبل از قرار تخم ها در داخل دستگاه جوجه کشی انها را تمیز کرده باشید تا از عوامل بیماری زا پاک شده و خطر بروز عفونت بند ناف در جوجه ها نیز از بین برود. با استفاده از یک پارچه خشک و تمیز می توانید تخم ها را از الودگی ها پاک کنید.

نکته مهم : در صورتیکه هنگام خواباندن تخم ها در شانه ، انتهای کوچک آنها به سمت بالا قرار داده شوند . معمولاً در این حالت جنین قبل از رسیدن زمان خروج از تخم تلف میشوند . چرا که کیسه هوایی در انتهای بزرگ تخم قرار دارد و جنین همواره موقعیت خود را به سمت بالای تخم می کشاند . بنابراین جوجه هرگز موفق به ترکاندن کیسه هوایی و دریافت اکسیژن نخواهد شد زیرا کیسه هوایی در زیر پای جوجه قرار خواهد گرفت، در حالی که در کنار نوک ان باید قرار داشته باشد.

تخم های نطفه دار کثیف غیر قابل جوجه کشی تمامی تخم های نطفه دار امکان انتقال به ماشین جوجه کشی را ندارند، تخم هایی که این معایب را دارند، نباید وارد پروسه جوجه کشی شوند هم چنین در مقاله راهنمای خرید تخم نطفه دار می توانید اطلاعات بیشتری به دست آورید :

تخم های دارای پوسته نرم

تخم های ترک خورده و سوراخ

تخم های خونی و آلوده به فضولات زیاد

تخم های گرد و نافرم

تخم های زیاد بزرگ و زیاد کوچک

تخم های دو زرده


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , آماده سازی تخم نطفه دار قبل از ورود به دستگاه جوجه کشی , ,
برچسب‌ها: آماده سازی تخم نطفه دار قبل از ورود به دستگاه جوجه کشی , دستگاه جوجه کشی شاهین طیور ,
تاریخ : پنج شنبه 13 مرداد 1401
نویسنده : مسلم حسینی

یکی از نکات بسیار مهم در استفاده و نگهداری دستگاه ، تهویه دستگاه جوجه کشی می باشد.

در این مقاله انواع فن دستگاه جوجه کشی را معرفی کرده و نقش آن در فرایند جوجه کشی را به طور اساسی بررسی می نمائیم و در پایان به سوالات شما پاسخ دهیم. با ما همراه باشید.

همانطور که می دانید ، جنین برای رشد خود احتیاج به اکسیژن دارد. در طول دوره جوجه کشی اکسیژن مورد نیاز جنین از طریق منافذ موجود در پوسته تخم مرغ انجام می گیرد و از همین منافذ گاز کربنیک تولید شده خارج می شود.

غلظت اکسیژن لازم برای رشد جنین غلظت اکسیژن لازم برای رشد جنین حدود ۲۱ درصد است. کاهش اکسیژن سبب کاهش میزان جوجه دهی می گردد. به ازای یک درصد کاهش در غلظت اکسیژن دستگاه ، حدود ۵ درصد از میزان جوجه دهی کاسته می شود.

به نظر می رسد جنین تحمل ازدیاد اکسیژن را بهتر از کمبود آن دارد.

در طول جوجه کشی جنین به ۴۶۱۷ سانتی متر مکعب اکسیژن نیازمند است و در همین مدت ۳۸۶۴ سانتی متر مکعب گاز کربنیک را خارج می سازد.

نحوه تهویه در جوجه کشی تخم‌مرغ جوجه کشی ۱۵ درصد از وزن خود را در زمان جوجه‌ کشی بصورت بخار آب از دست داده و درصد دی اکسید کربن در کیسه هوایی از مقدار ۲۵ درصد به ۶ درصد افزایش یافته و مقدار اکسیژن از ۲۰ درصد به ۱۴ درصد کاهش می‌یابد، لذا سیستم تهویه جوجه‌کشی باید قادر به تأمین حجم زیادی از هوای تازه برای تأمین نیاز جنین‌ها باشد. یک تخم‌مرغ از ۶۸ تا ۷۰ درصد آب تشکیل شده است و جنین در ۲۱ روز زمان جوجه‌ کشی با بهره برداری از مواد مغذی تخم‌مرغ و مصرف کردن حدود ۶ لیتر اکسیژن تقریباً ۴/۵ لیتر دی اکسید کربن و ۱۱ لیتر بخار آب تولید می‌کند که باید توسط تهویه از محیط خارج شود، در غیر این صورت باعث اشکالاتی در کیفیت جوجه درآوری مانند طولانی شدن زمان جوجه‌کشی، افزایش درصد جوجه‌های نوک زده ولی از تخم خارج نشده، شکم و ناف خمیری و قرمزی ساق و زانو می‌گردد.

تأمین مقدار کافی حرارت، رطوبت و اکسیژن برای جوجه کشی حیاتی است و در غیر این صورت کارایی دستگاه های جوجه‌کشی کاهش قابل ملاحظه‌ای خواهند یافت.

نسبت جوجه دهی و تهویه دستگاه جوجه کشی افزایش ارتفاع به علت کاهش فشار اکسیژن سبب کم شدن درصد جوجه دهی می گردد. بر اساس گزارشات موجود درصد جوجه دهی در ارتفاع ۲۴۰ پا حدود ۸۵ درصد می باشد در صورتی که در ارتفاع ۷۱۶۰ پا این مقدار به حدود ۶۴درصد کاهش می یابد.

رشد جنین از زمان تخم‌گذاری شروع می‌شود، لذا از هنگام چیدن تخم‌مرغ در دستگاه جوجه کشی و از ساعت اول جوجه‌کشی نیاز به تهویه وجود دارد.

تهویه در واقع در دسترس قراردادن هوای تازه با درجه حرارت و رطوبت معین برای جنین می‌باشد.

نژادهای پر محصول گوشتی کنونی، برای رسیدن به وزن و ضریب تبدیل مطلوب نیاز به سطح بالاتری از سوخت و ساز دارند. لذا در این گونه نژادها، طبعاً جنین‌ها در زمان جوجه‌کشی حرارت و بخار آب و دی اکسید کربن بیشتری تولید می‌کنند.

تاثیر گاز کربنیک گازکربنیک موجود در اطراف تخم مرغ ها سبب کاهش درصد جوجه دهی می شود. اگر غلظت گاز کربنیک به ۵ درصد برسد جوجه دهی به صفر خواهد رسید. غلظت گازکربنیک در ماشین های جوجه کشی نبایستی بیشتر از ۵/۰ درصد باشد. تهویه دستگاه های جوجه کشی شاهین طیور برای تهویه مناسب دستگاه لازم است که تهویه اتاق استقرار دستگاه جوجه کشی به طور مطلوب انجام بگیرد .

هر یک درصد تخم مرغ به ۲۷/۰ مترمکعب هوا در ساعت نیاز دارد. تهویه دستگاه از طریق دریچه هایی که در اطراف ماشین جوجه کشی نصب شده انجام می گیرد.

گردش هوا در دستگاه جوجه کشی یکی از مهم ترین پارامتر هایی است که در دستگاه جوجه کشی وجود دارد زیرا جنین برای تنفس احتیاج به اکسیژن دارد و گردش هوا در دستگاه جوجه کشی بسیار مهم خواهد بود.

لازم به ذکر است که جنین از زمان قرار گرفتن تخم مرغ در دستگاه جوجه کشی تا خروج از پوسته تخم مرغ برای رشد کردن نیاز به جذب اکسیژن دارد.

همانطور که میدانید جنین در مراحل اولیه رشد خود نمیتواند با شش هایش نفس بکشد و تا حدود ۵ روز اول جنین کار تنفسی خود را توسط سیستم گردش خونی انجام میدهد.

مهمترین مسئله ای که در باره سیستم تنفسی و دریافت اکسیژن در جنین است در طول پروسه انکوباسیون می باشد که در اواخر این دوره جنین ها بزرگ تر می شوند و به هوا و اکسیژن بیشتری احتیاج خواهند داشت و از آنجایی که سیستم هوارسانی به صورت های مختلفی ساخته و انجام میشود نمیتوان یک نوع خاص را به شما پیشنهاد داده شد اما میتوان به نکات ریز برای هوارسانی در زمان های مناسب در دستگاه های جوجه کشی توجه کرد که میتواند بسیار به شما کاربران عزیز کمک کند.

در اوایل دوره جوجه کشی ، اکسیژن کمتر مورد نیاز است و به تدریج این نیاز افزایش پیدا می کند. گردش هوا در دستگاه جوجه کشی معمولا انکوباتور های کوچک خانگی از سیستم تهویه هوا و هوادی برخوردار نمی باشند و هوادهی خوبی در دستگاه جوجه کشی انجام نمیشود که راه ورود و خروح هوای درون اتاق نصب هواکش در اتاق و کنترل زمان و رطوبت است قرار گرفتن این ماشین ها در ساختمان با فضای مناسب نیز ضروری است .

هر چه زمان بیشتر بگذرد جنین رشد میکند و بزرگ تر خواهد شد و به صورت طبیعی میزان هوای بیشتری خواهد داشت و تولید دی اکسید کربن بد از مدتی به سرعت افزایش خواهد یافت که لازم به ذکر است که این اتفاق در هفته پایانی حدود دو برابر افزایش می یابد.

در ماشین های جوجه کشی استاندارد و هواکش ها که برای هوادهی دستگاه جوجه کشی انجام می شو آهسته و پیوسته باز و بسته می شوند و دمای دستگاه جوجه کشی را تنطیم میکنند . دستگاه های جوجه کشی باید دارای ۲ مدل فن باشند : یکی برای انجام عملیات سیرکولاسیون یا همان گردش هوا و دیگری برای عمل تهویه.

وجود هردو مدل در دستگاه ضروری است.

اولی کار گردش هوای داخل دستگاه و تنظیم رطوبت را انجام میدهد و دومی عمل ارائه اکسیژن مناسب و خارج کردن دی اکسید کربن را بر عهده دارد. هواکش ( فن سیرکولاسیون ) برای جوجه کشی در دستگاه و بالا بردن راندمان، باید رطوبت و دما در تمام طبقات ماشین یکسان باشند.

استفاده از یک فن سیرکولاسیون مرغوب و با کیفیت بسیار مهم است، زیرا باید در برابر گرد و غبار، پرزهای هچ، دما و رطوبت مقاوم باشد.

فن تهویه دستگاه جوجه کشی نصب و پیاده سازی فن و سیستم تهویه دستگاه جوجه کشی بسیار مهم بوده و باید کاملا اصولی انجام شود. زیرا تهویه نامناسب و عملکرد ضعیف سیستم تهویه باعث خارج نشدن گاز Co2 شده و همین عمر منجر به خفگی و مرگ جوجه داخل تخم میشود. از این رو اگر تهویه و تخلیه هوای داخل بیش از حد کار کند، باعث میشود علاوه بر گاز Co2 (دی اکسید کربن)، رطوبت و دمای داخل دستگاه نیز خارج شده و باعث مرگ جوجه شود.

باید تا الان به این موضوع پی برده باشید که فن تهویه نقشی مهم و اساسی در دستگاههای جوجه کشی ایفا میکند. متاسفانه برخی سودجویان برای کاهش هزینه ها در تولید از فن های با کیفیت پایین، دمنده و یا بعضا دیده شده که از فن های سیستم های بهداشتی استفاده میکنند.

 قبلتر به این نکته اشاره شد که میزان دما و رطوبت در تمام طبقات دستگاه باید یکسان یا بسیار نزدیک به هم باشد. از این رو ما از فن هایی استفاده میکنیم که عمل سیرکولاسیون را انجام میدهند. برای انجام این کار ما دو نوع فن داریم که در ادامه آنها را مورد بررسی قرار میدهیم:

فن AC

مدل های AC معمولا عمر مفید کمی دارند، و بهتر این مدل را برای کار خود انتخاب نکنید. اما به هر دلیلی خواستار استفاده از این قبیل فن ها شدید، بهتر است نوع مرغوب آن را گزینش کنید. این فنها در دو نوع بوش و بلبرینگی در بازار یافت میشوند، که نوع بلبرینگی آن طول عمر بالاتری دارد. توجه داشته باشید که در مدل های AC اگر دور پروانه کند شد، باید سریعا نسبت به تعویض فن اقدام کنید.

فن DC

مدل های DC بهترین گزینه موجود در بازار هستند. همگی از نوع بلبرینگی بوده و در صورت کندی پروانه، توانایی تنظیم مجدد را دارند. هر چه قطر فن بیشتر باشد، نشانگر طول سیم پیچ بیشتر در فن هست که همین نکته گواهی بر کیفیت بیشتر و کارایی طولانی تر کالا می باشد. سیم پیچ به کار رفته در فن های DC اغلب از جنس مس بوده، و در هنگام سفارش از خریدن مدلهایی با سیم پیچ آلومینیوم اجتناب کنید.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
موضوعات مرتبط: مشخصات یک دستگاه جوجه کشی با کیفیت , تهویه اصولی در دستگاه جوجه کشی , ,
برچسب‌ها: تهویه در دستگاه جوجه کشی , دستگاه جوجه کشی شاهین طیور ,
تاریخ : دو شنبه 10 مرداد 1401
نویسنده : مسلم حسینی

مهمترین مشکلی که پرورش دهندگان با آن رو به رو هستند، مرگ و میر جوجه کشی می‌باشد. مرگ جوجه یک روزه و تازه هچ شده یا مرگ جنین در تخم از مواردی هستند که می‌توانند موجب وارد شدن ضرر و زیان های بسیاری به افراد شوند.

در این مقاله قصد داریم تا مواردی را عنوان کنیم که تاثیر مستقیمی در علت مرگ جوجه در دستگاه جوجه کشی دارند. مرگ جوجه های تازه هچ شده نتیجه‌ی عوامل مرتبط به هم بسیاری می باشد. اگرچه با رعایت نکات مختلف مدیریتی همچون تغذیه، کنترل بیماری و … می توان این مشکلات را حل کرد.

متاسفانه بسیاری از افراد اینطور فکر می‌کنند که برخی از این نکات جزئی و کم اهمیت هستند. اما ممکن است جزئی ترین موارد تاثیر بزرگی در روند جوجه درآوری شما داشته باشند. در نتیجه دانستن و رعایت اصول درست سبب جلوگیری از مرگ و میر در جوجه کشی می‌شود.

عدم چرخش درست تخم این عامل موجب چسبیدن زرده به پوسته شده و جنین نمی‌تواند در داخل تخم به درستی تغذیه شود. در نتیجه سبب مرگ آن می‌شود. دلیل این اتفاق ممکن است مشکل سیستم چرخشی دستگاه، یا عدم چرخش صحیح تخم ها در دوران انبار کردن باشد.

انبار کردن تخم ها قبل از اینکه اقدام به جوجه کشی از تخم ها کنید، ممکن است بخواهید چند روزی آنها را نگهداری و انبار کنید. در این حالت باید اطلاعات کاملی درباره شرایط نگهداری تخم نطفه دار داشته باشید تا در این مدت آسیبی به تخم ها و جنین نرسد. در غیر اینصورت سبب وارد شدن آسیب های جبران ناپذیر و یا مرگ جنین در تخم می‌گردد.

تغذیه گله مولد برای اینکه بتوانید به تخم های نطفه دار با کیفیت برسید، گله مولد باید جیره غذایی کاملی داشته باشد. اگر این جیره به درستی تنظیم نشود، می‌تواند تاثیر منفی روی تخم ها بگذارد. کاهش مواد مغذی و ویتامین ها، جنین را ضعیف کرده و سبب مرگ آن می‌شود. از طرفی زیاد بودن ویتامین ها و مواد معدنی نیز ممکن است تاثیرات منفی بگذارد. مانند افزایش کلسیم که موجب ضخیم شدن پوسته تخم شده و در دوران هچری، امکان اینکه جوجه نتواند پوسته را بشکند وجود دارد. این مورد می‌تواند علت مرگ جوجه در دستگاه جوجه کشی باشد.

مرگ جنین در تخم به دلیل آلودگی یکی از مواردی که می‌تواند سبب مرگ جنین در جوجه کشی گردد، آلوده بودن پوسته تخم می‌باشد. پرورش دهنده باید قبل از اینکه تخم های نطفه دار را داخل دستگاه قرار دهد، آن را از آلودگی ها و کثیفی ها پاک کند. اما عده ای به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در این زمینه سعی می‌کنند که تنها با آب یا استفاده از دستمال های تر آنها را پاک کنند. این کارها علاوه بر این که به درستی آلودگی و میکروب ها را از بین نمی‌برد، باعث می‌شود که آنها به داخل تخم نفوذ پیدا کرده و جنین را آلوده کنند.

در نتیجه بهترین روش این است که از دستمال خشک و محلول های ضدعفونی کننده استفاده کنید تا در هنگام جوجه کشی، شاهد مرگ جنین ها نباشید.

تنظیم نبودن دما و رطوبت در دستگاه برای داشتن راندمان جوجه درآوری بالا نیاز است که دما و رطوبت مورد نیاز جوجه، به بهترین شکل تنظیم شود. اما اگر هر کدام از این پارامتر ها کاهش یا افزایش پیدا کنند، می‌توانند سبب مرگ و میر در جوجه کشی و کاهش راندمان شوند. از جمله مواردی که موجب این اتفاق می شوند، عایق نبودن بدنه دستگاه، خرابی قطعاتی مانند المنت، رطوبت ساز، سنسورها و برد دستگاه است.

مرگ جوجه در هنگام نطفه سنجی یکی از دلایل رایج مرگ جوجه در دوران هچ، نطفه سنجی غیر اصولی است.حتما میدانید که جنین و جوجه نباید در معرض شوک دمایی و حرارتی قرار بگیرند. پس باید دقت کنید زمانی که برای دوره هچری می‌خواهید تخم ها نطفه بینی کنید، دمای محیط بیرونی دستگاه را افزایش دهید. ورود تخم از محیط گرم داخل دستگاه به محیط سرد خارجی می‌تواند آسیب های جدی را به جوجه وارد کند

باز کردن درب دستگاه دوره هچ در جوجه کشی از اهمیت زیادی برخوردار است. بسیاری از پرورش دهندگان در این زمان شروع به باز و بسته کردن مکرر درب دستگاه می‌کنند که این امر می‌تواند اثرات منفی به دنبال داشته باشد. در طول این زمان جوجه ها تلاش می‌کنند تا از تخم های خود خارج شوند. رطوبت کابین دستگاه سبب نرم شدن پوسته تخم شده و ره جوجه کمک می‌کند تا آن را راحت تر بشکند.

برای افزایش راندمان جوجه کشی در دوره هچ باید نکات و مواردی را رعایت کنید. اما باز کردن بی دلیل درب، باعث هدر رفتن رطوبت شده و امکان سفت تر شدن پوسته را افزایش می‌دهد. از طرفی با این کار امکان تغییرات دمایی نیز وجود دارد که این نکته نیز به تنهایی می‌تواند یکی از علت های مرگ جوجه در دوره هچ باشد.

خاموش شدن دستگاه از آنجایی که تمامی قطعات و سیستم های دستگاه با برق کار می‌کنند، نبود برق و انرژی و خاموش شدن دستگاه موجب آسیب دیدگی جدی جنین و جوجه ها می‌شود. زیرا در این حالت میزان دما و رطوبت مورد نیاز تغییر کرده و در شرایط بدتر می‌تواند منجر به مرگ و میر در جوجه کشی گردد.

اپراتور یکی از اصلی ترین دلایل تلف شدن جوجه ها در دستگاه و در طول دوره جوجه کشی اپراتور است. نگهداری از تخم ها قبل از قرار گیری در دستگاه، حمل آنها و جلوگیری از تکان شدید تخم ها، تنظیم پارامترها، تهیه دستگاه با کیفیت و چک کردن سلامت آن، دانستن روش استفاده از دستگاه جوجه کشی و جلوگیری از خرابی و تمامی عوامل در طول دوره، همگی توسط اپراتور انجام می‌گیرد. در نتیجه اگر فرد فاقد دانش و اطلاعات کافی و لازم در این زمینه باشد، امکان بروز مشکلات نیز وجود خواهد داشت.

مدیریت اشتباه سالن پرورش جوجه ها روی سطح زمین نیاز به یک بستر خشک و تمیز به ضخامت ۳ اینچ دارد و از مصرف زیاد خاک اره و سایر مواد بستر ساز برای جلوگیری از خفه شدن جوجه ها باید پرهیز شود. نگهداری جوجه ها بر روی سطوحی مانند روزنامه یا سطوح چوبی به جهت نداشتن اصطکاک مناسب، توصیه نمی‌شود چرا که ممکن است منجر به ضرر ها و صدمات دائمی گردد.

افزایش درجه حرارت سالن پرورش باعث مشکلاتی نظیر آب زدایی و انسداد مقعد جوجه ها می‌شود. ۷۰% بدن جوجه های تازه متولد شده از آب تشکیل شده است. دمای بالا منجر به از دست رفتن آب بدن می‌شود، همین امر موجب مرگ جوجه های ۱ روزه به دلیل از دست دادن آب بدنشان می‌گردد. از طرفی دمای بالای سالن نیز سبب خشک شدن مدفوع و در نهایت انسداد مقعد می‌شود که می‌تواند مرگ جوجه ها را در برداشته باشد. – کاهش درجه حرارت سالن نیز موجب بروز بیماری هایی نظیر ذات‌الریه می‌شود.

اگر دمای محیط نگهداری استاندارد نباشد، موجب مرگ جوجه های تازه هچ شده به دلیل ذات‌الریه و آبی شدن تاج ها می‌گردد. همچنین تحت تاثیر کاهش دما، جوجه ها جهت حفظ دمای بدن خود در هم فرو می‌روند که این امر باعث خفگی و نهایتا مرگ جوجه ها می‌شود. برای اینکه از مشکلات بوجود آمده بوسیله تنظیم نبودن دمای سالن پرورشی جلوگیری کنید، بهتر است ۲۳ ساعت قبل از اینکه جوجه ها را به آنجا منتقل کنید، سالن را گرم کرده و دما آن را در حالت استاندارد ثابت نگه دارید.

مرگ جوجه ها با مسمومیت مسموم شدن نیز می‌تواند از دلایل مرگ جوجه ۱ روزه و تازه هچ شده باشد. غذای آلوده‌ی قارچی و مواد سمی در جیره باعث مسمومیت غذایی جوجه ها می‌گردد. از طرفی اگر در آب و تغذیه آنها مقدار زیادی نمک باشد، منجر به مسمومیت و در نهایت مرگ جوجه می‌شود. پائین کشیدن پرده ها در تمامی ساعات، درجه حرارت بالای سالن، افزایش PH بستر و افزایش یا کاهش رطوبت سالن منجر به تشدید تولید آمونیاک در سالن می‌شود. این اتفاق باعث تحریک غشاء مخاطی و چشم ها، مصرف کم غذا، کاهش میزان رشد، تحریک مژه های داخل نای، خونریزی و مرگ و میر در غلظت بالای ۱۰۰ PPM ( قسمت در میلیون ) می‌گردد. بنا براین غلظت آمونیاک باید کمتر از ۲۵ PPM باشد.


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: آموزش کار با دستگاه جوجه کشی , علت مرگ و میر جوجه در دستگاه جوجه کشی , ,
برچسب‌ها: علت مرگ و میر جوجه در دستگاه جوجه کشی , دستگاه جوجه کشی شاهین طیور ,
تاریخ : دو شنبه 10 مرداد 1401
نویسنده : مسلم حسینی

دستگاه جوجه کشی ایرانی یا خارجی؟

یکی از اصلی ترین ابزارهای مورد استفاده در صنعت مرغداری و پرورش طیور، دستگاه جوجه کشی می باشد. امروزه دیگر حتی پرورش دهندگان محلی نیز کمتر به روش طبیعی جوجه کشی می کنند و بیشتر به استفاده از ماشین جوجه کشی روی آورده اند. از طرفی با توجه به رشد جمعیت و نیاز شدید به منابع غذایی و گوشتی، تولید جوجه های یک روزه و پرورش آنها در اکثر مناطق توسعه یافته است.

این صنعت بستر بسیار مناسبی برای کسب درامد و کارافرینی را فراهم نموده است. هم راستا با این صنعت و برای پوشش نیاز کارآفرینان و پرورش دهندگان طیور، هر سال انواع دستگاه جوجه کشی خارجی و ایرانی روانه بازار میگردد. خوشبختانه در عرصه تولید دستگاه جوجه کشی، تولیدات داخلی به خوبی توانستند نیاز افراد را برطرف کنند اما در یک جامعه همیشه افرادی هستنید که تمایل زیادی به خرید کالای خارجی دارند.

به خصوص برخی از تولیدکنندگان ایرانی با بکارگیری قطعات کم کیفیت و درجه چندم چینی، اعتماد کاربران را به کالای ایرانی تخریب نموده اند. در ایران تولیدکننده های مختلفی هم اکنون مشغول به ساخت و عرضه دستگاه جوجه کشی به بازار می باشند.

از شناخته شده ترین این تولیدکنندگان می توان به شاهین طیور، گروه صنعتی اسکندری، بلدرچین دماوند، ایزی باتور، کاکس ماشین، طیوران فاخته، مشهد برق، زاگرس و … اشاره کرد. هدف از این نوشتار در وبسایت شاهین طیور مقایسه کیفیت و قیمت دستگاه جوجه کشی ایرانی و خارجی میباشد. اگر به دنبال جواب سوال دستگاه جوجه کشی ایرانی بخریم و یا خارجی؟ حتما این مقاله را مطالعه نمایید.

بررسی کیفیت دستگاه جوجه کشی ایرانی با نمونه مشابه خارجی در عرصه جهانی مهمترین و برترین تولیدکنندگان خارجی دستگاه جوجه کشی شامل آرکام، برینسآ، جیمز وی، پیتر سایم، ویکتوریای ایتالیا و هواباتورآمریکا می باشند.

اگر بخواهیم به بررسی کیفیت این محصولات بپردازیم باید گفت که محصولات این تولیدکنندگان از تکنولوژی به روز و پیشرفته و قطعات بسیار با کیفتی بهره می برند. کاملا طبیعی است که کیفیت محصولات این کمپانی های خارجی بهتر از نمونه مشابه ایرانی خواهد بود. مهمترین دلیل آن تکنولوژی پیشرفته و دسترسی به قطعات و مواد اولیه مرغوب می باشد .متأسفانه در چند سال اخیر، تحریم های اعمال شده بر کشور، محدودیت های زیادی برای تولیدکنندگان داخلی در زمینه تهیه مواد اولیه و قطعات باکیفیت ایجاد نموده است.

اما با این حال بسیاری از تولیدات داخلی در زمینه دستگاه های جوجه کشی توان رقابت با نمونه های خارجی را دارند. البته ناگفته نماند که در بازار داخلی کشور انواع دستگاه جوجه کشی ساخت چین نیز به وفور یافت میشود که کیفیت بسیار پایین تری نسبت به نمونه های داخلی دارند.

مهمترین فاکتور تعیین کننده در کیفیت یک دستگاه جوجه کشی، نوع قطعات و متریال بکار رفته در ساخت آن و از همه مهمتر راندمان کاری دستگاه میباشد.

یکی از ویژگی های مثبتی که در اکثر دستگاه های جوجه کشی خارجی به چشم می خورد، رعایت استانداردهای ساخت می باشد که باعث میشود کیفیت نهایی محصول نیز افزایش پیدا کند. مواردی همچون استفاده از بدنه ضد زنگ و ضد آب (بدنه pvc و یا abs)، ریسک بسیار پایین خطر برق گرفتگی کاربر در حین استفاده از دستگاه، بهینه بودن ابعاد و وزن دستگاه نسبت به ظرفیت آن، استفاده از شانه های یونیورسال و یا جهانی ( که برای تمامی پرندگان کاربرد دارند) و … مهمترین این استانداردهای می باشند که متآسفانه برخی تولیدکنندگان داخلی آنها را نادیده میگیرند. بعنوان مثال در میان تولیدکنندگان داخلی فقط گروه صنعتی اسکندری، کاکس ماشین و طیوران صنعت فاخته و شاهین طیور از متریال استاندارد همچون pvc و مواد abs استفاده میکنند.

سایر تولیدکنندگان اغلب از بدنه فلزی نظیر گالوانیزه و یا استیل بهره می برند. ناگفته نماندکه بدنه فلزی پیامدهای مختلفی به همراه دارد که شامل: خطر برق گرفتگی بالا، مشکل پوسیدگی و زنگ زدگی بدنه در گذر زمان، ایجاد نوسانات دمایی و سنگین وزن بودن دستگاه می باشد.

لازم به ذکر است که بدنه استیل برای ساخت دستگاه جوجه کشی هرچند که خاصیت ضد زنگ دارد ولی سایر مشکلات ذکر شده در بدنه فلزی همچنان در بدنه استیل نیز موجود می باشند.

بدنه های استیل و یا گالوانیزه ای برای ساخت یخچال های فروشگاهی ایده آل هستند. زیرا برای مواد غذایی مورد نگه داری در آنها به نوسانات دمایی و یا رطوبت حساس نیست. در حالیکه در دستگاه جوجه کشی افراد با یک موجود زنده سروکار دارند که در حال نفس کشیدن بوده و به کوچکترین نوسانات دمایی حساس می باشد.

از این رو در هیچ نمونه معتبر خارجی نمی توان دستگاهی را یافت که با بدنه فلزی و یا استیل ساخته شده باشد.

استاندارد بعدی که برخی تولیدکنندگن داخلی آن را نادیده میگیرند و در نتیجه باعث افت کیفیت محصولات آنها می شود، نوع سیستم چرخشی می باشد.

بهترین نوع چرخش تخم نطفه دار دستگاه جوجه کشی چرخش ۹۰ درجه است. شانه 45 درجه نسبت به افق تغییر زاویه داده و پس از گذشت مدت زمانی این زاویه از طرف مقابل هم اعمال می شود. نکته مهم اینکه حتما باید از میکروسوییچ و یا سنسور های مخصوص برای تنظیم دقیق زاویه چرخش استفاده نمود.

بررسی قیمت ماشین جوجه کشی ایرانی با نوع خارجی آن با توجه به نرخ بالای ارز و هزینه های گمرک مربوط به واردات دستگاه جوجه کشی خارجی، قیمت آنها در برخی موارد حداقل چهار برابر نمونه مشابه داخلی است. این تفاوت قیمت باعث میشود که بسیاری از افراد از خرید دستگاه جوجه کشی خارجی محروم باشند.

توجه داشته باشید که نمونه های تقلبی و چینی انواع دستگاه جوجه کشی خارجی در بازار با قیمت های پایین به فروش می رسند. لذا هوشیار باشید و برای تحقیق بیشتر حتما به وبسایت کارخانه اصلی آنها مراجعه کنید تا به قیمت واقعی هر دستگاه پی ببرید.

بررسی خدمات پس از فروش دستگاه جوجه کشی ایرانی و خارجی تقریبا بیشتر تولید کنندگان داخلی به محصولات خود گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش چند ساله ارائه میدهند. از آنجایی که برخی از قطعات دستگاه جوجه کشی عمر مصرفی محدود دارند، بنابراین در صورت نیار باید بتوان قطعه یدکی متناسب با دستگاه را فراهم نمود.

متأسفانه بیشتر دستگاه های جوجه کشی خارجی موجود در بازار به دلیل شرایط تحریم و نبود نمایندگی معتبر هیچ گونه واحد خدمات پس از فروش ندارد. بنابراین خریداران این نوع دستگاه ها ممکن است در زمان نیاز نتوانند قطعه یدکی دستگاه خود را تهیه کنند.

نتیجه گیری در این نوشتار از شاهین طیور به بررسی کیفیت و قطعات دستگاه جوجه کشی ایرانی و خارجی پرداختیم. می توان به این نتیجه رسید که کیفیت یک دستگاه جوجه کشی خارجی (از برندهای معتبر جهانی) به دلیل فناوری پیشرفته و مواد اولیه مرغوب، بهتر از نوع ایرانی خواهد بود. همچنین قیمت یک ماشین جوجه کشی خارجی در مقایسه با نمونه مشابه ایرانی بسیار بیشتر می باشد.

اما در زمینه خدمات پس از فروش و گارانتی نمی توان تضمینی برای محصولات خارجی ارائه داد. اگر بودجه لازم برای خرید دستگاه جوجه کشی خارجی در نظر گرفته اید، ما محصولات شرکت آراکام کره جنوبی را به شما پیشنهاد میکنیم که بهترین و برترین در نوع خود می باشند.

اما اگر می خواهید از تولید داخلی حمایت کنید و به دنبال خرید دستگاه جوجه کشی با کیفیت ایرانی هستید، انواع دستگاه جوجه کشی ایرانی از برندهای معتبر همچون اسکندری،  شاهین طیور، فاخته،ققنوس و... بر اساس بودجه و متناسب با نیاز خود، بهترین دستگاه را انتخاب کنید. ما در وبسایت شاهین طیور برای راهنمایی هر چه بیشتر کاربران تمامی مزایا و معایب هر یک از دستگاه های تولید داخل را توضیح داده ایم.


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: مشخصات یک دستگاه جوجه کشی با کیفیت , دستگاه جوجه کشی ایرانی یا خارجی؟ , ,
برچسب‌ها: دستگاه جوجه کشی ایرانی یا خارجی؟ ,

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

آخرین مطالب

/
گروه ماشین طیور شاهین بعد از تحقیقات بسیار به طور تخصصی فعالیت خود در تولید دستگاه جوجه کشی فول اتوماتیک را در یک کارگاه صنعتی از سال ۱۳۹۵ آغاز نمود. ـ تنها هدف این شرکت تولید دستگاه جوجه کشی با راندمان بالا، بهترین کیفیت، مناسب ترین قیمت، پشتیبانی ۲۴ ساعته همراه با ضمانت نامه بی قید و شرط میباشد. در این مدت بسیار کوتاه توانسته با کارهای تحقیقاتی و آزمایشات بسیار، با نوآوری و ابتکار و استفاده از به روز تربن فناوری در ساخت دستگاه جوجه کشی با بالاترین راندمان و بیشترین رضایت مشتریان را کسب کندـ شرکت در شهرستان کازرون، کنار آستان مقدس امامزاده سیدحسین (ع) قرار دارد و با آغوش باز پذیرای مشتریان گرامی میباشد.